perjantaina, toukokuuta 04, 2018

Päiväni murmelina

Numero kolmonen on viime päivinä ollut vähän turhan usein vieraisilla tässä residenssissä. Viime postauksessa kirjoitin kokeilutilkuistani ja kun olin oman sisäisen swot-analyysini niitten kanssa tehnyt sekä vähän harrastanut matematiikkaa, alkoi riivattu neulominen. Ja nyt ihan oikeasti paino sanalla riivattu. Koska onhan tämä taas...


Ensimmäinen yritelmä purettiin koska kaula-aukko ja toinen yritelmä, koska lanka. Se puuvillainen täplälanka oli kivaa kun se oli kellertävää mutta sitten kun mentiin kohti violettia alkoi tökkiä ja pahasti.Siinä vaiheessa vaihdettiin langat ja otettiin versio kolmonen käyttöön. Ja sitä sitten ahkerasti nitkuttamaan. Suurin kysymysmerkki on kuitenkin tuo lanka. Värihän on mitä ihaninta Hedgehogin Villainia. Lankalaatu on sockia ja se on täysin joustamaton ja siksi nuot nypyt eivät meinaa pelittää.  Lisäksi värikin vähän häiritsee: se olisi mieluisampi jos se olisi keltainen, kuten Fools Gold. Tässä nyt olen vatkanut ihan urakalla väri- ja nyppykysymysten kanssa.

Joten siitäkin johtuen, mieleen hiipi myös yksi kirjoneuleajatelma. Piirsin yötä myöten kaavioita ja tein mitä mahdottomampia laskutoimituksia. Sitten vaan eräs lauantaiaamu kello 7.00 laitoin silmukkaa puikolle ja menoksi. Puoleenpäivään mennessä tajusin, etteivät laskutoimitukseni ihan pitäneet kutiaan. Palikkamatikka, minkäs teet.Kun mainitsin tuon luvun kolme tuossa aikasemmin, niin myös tästä on tulossa versio numero kolme. Koska eivät ne uusintalaskelmatkaan ihan toivottua tulosta tuoneet. Vähän kyllä sylettää taas purkaa kaikki mitä on saanut räpisteltyä muutaman illan aikana kasaan. Mutta eihän se auta. Ja jos ihmetyttää miksi kuvissa on vain nurjaa puolta niin haluan vielä pitää kuvion ihan omana tietonani.

Kyllä se tästä vielä kait jotenkin, toivottavasti. Argh. 

Niin ja kiitos ainakin Merjalle ja Tiitille teepaketeista!

7 kommenttia:

 1. Jospa se kolmas kerta olisi hyvä? Tai siis kolmannet kerrat. Eiköhän se matikkakin ala olla jo sun puolella; ainakin todennäköisyys onnistua lienee kasvanut. Mutta voimia, hermoja ja kaikkea sitä, mitä vääntö kaipaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan siihen on luottaa. Neljän aloitus saattaisi hieman, hm, harmittaa. Tällä hetkellä näyttää aikas hyvälle tuon kirjoneuleen kanssa.

   Poista
 2. Anonyymi12.30

  Kivat värit kirjoneuleessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuot ovat aikas kivat kimpassa. Tuulian taikapadoista nousseita.

   Poista
 3. Mä olen ollut vähän samoissa puuhissa. Olen tosin yrittänyt neuloa suoraan valmiista ohjeesta täysin soveltamatta... vasta kolmannella kerralla sain silmukkaluvut täsmäämään ensimmäisen kolmen osion jälkeen.

  Mulla osis sulle kans teepaketteja tuliaisena Savon suunnalta. Käyn vaika tiputtamassa postilaatikkoon joskus ohi kulkeissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa kirjoneuleessa hämmästystä herättää myös se, että eka versiossa ja tässä oli sama silmukkamäärä kaula-aukossa. Mutta tässä kolmannessa versiossa se on kuitenkin isompi. Jännää.

   Huhut kertoivatkin, että sulle on työnnetty teepaketteja mukaan.

   Poista
 4. Anonyymi10.43

  odotan mielenkiinnolla :) Heta

  VastaaPoista