maanantaina, heinäkuuta 17, 2017

Keskikesän usva

Taivaalle kertyy taas tummaakin tummempaa pilveä. Taidetaan kohta saada vettä ja paljon. Vähissä on ne minun mittakaavassa kesäiset päivät olleet. Eilen onneksi oli sellainen päivä ja suunnattiin samantien Hailuodon Marjaniemeen köllimään pehmoiselle hiekalle.

Lauttaa odotellessa tein neulefestarihuivini tupsut ja siten koko huivikin tuli valmiiksi.

Midsummer Haze
Malli: Joji Locatelli 
Lanka: Walk Collection Linea Light (alpakkaa, pellavaa ja silkkkiä) sävyssä Zen
Puikot: 3,5 mm
Fiilis: toinen samanlainen puikoille heti kun ennättää Huivin ohje oli Jyväskylän neulefestareiden ohjelmalehdessä, löytyy nyttemmin Ravelrystakin. Mallia hetken tutkittuani sekä livenä sen Titityyn myymälässä nähtyäni zoomasin ankarasti Walk Collectionin pöytää ja poistuin vyyhdillisen kera tyytyväisenä ulos. Seuraavana päivänä tietty huomasin toisen sävyn, joka olisi kenties puhutellut minua vieäläkin enemmän mutta silloin oli jo liian myöhäistä, koska silmukat oli jo luotu. 

Hyvähän se tämäkin väri on. Pellavan harmaata muutamalla keltaisella läikällä ryyditettynä. Lapsellisena ihmisenä sanoisin, että kakkatahroja siellä täällä.Malli oli kiva neuloa ja lankahan on aivan jumalaisen ihanaa. Kallishan se vyyhti on kun mikä, mutta yhdestä saa huivin, joten ei se sitten enää niin nimotuta. Toki jos vyyhtejä pitäisi hankkia useampi jotain yhtä neuletta varten, saattaisin tuumata jotain muuta lankaa. Festareilta ostin myös saman valmistajan mohairlankaa, aikeissa on tehdä toinen samanlainen. 

Huivi on oikeastaan tuubihuivi, joten se pysyy kovassakin menosa kaulassa eikä sitä tartte asetella joka välissä. 

Viimeinen lomaviikko on menossa. Jotenkin on jo nyt haikea olo. Taisin päästä kunnolla lomailun makuun vasta nyt.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti