sunnuntaina, maaliskuuta 20, 2016

Pieniä kavereita

Nappasin kauppareissulta lehtihyllystä uusimman Mollie Makes -lehden mukaan. Keitin kupposen teetä ja lehteä lukemaan. Tutkasin mukana tulleen kylkiäisen ja ajattelin, että tuon voisi tehdä joskus. Hetken päästä kuitenkin revin paketin auki ja aloin kirjoa. Niitä Mollien kylkiäsjuttuja kun on aika montaa odottamassa hetkeä joskus. Välillä on parempi vaan tehdä nyt.

Kolmikko on Julie Staiten käsialaa ja niitä oli varsin mukava väkertää. Varsinkin kun väkertämistä ei ollut liikaa, vaan kolmikko oli parissa tunnissa valmis. 


Sitten kaivelemaan esille hyvässä horroksessa olevaa Singeriä. Se oli sitten niin kohmeessa ettei suostunut yhteistyöhön ollenkaan. Jumittaa niin ettei edes yhtä pistoa tullut. Pitänee viedä ompelukonemiehen ravisteltavaksi. 


En tästä sitten jaksanut hernettä saati mitään muutakaan nokkaan vetää. Etsin lankarullan ja neulan. Istuin sohvalle, Bertta syliin kehräämään. Aurinko paistoi olohuoneen ikkunasta suoraan sohvalle. Notta mikäpä se siinä oli istua ja ommella. Täytteeksi laitoin ehtaa suomenlampaan villaa. Sitten vain ihailin. Primaveraan on myös silmukoita tahkottu. Kierroksella vaan alkaa olla niin paljon silmukoita, joten tuntuu ettei tämä etene yhtään. Pitänee keittää lisää teetä. 


10 kommenttia:

 1. Ihania niistä hahmoista sait.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on semmonen keväinen trio

   Poista
 2. Hurmaavia =) Täytyypä lähteä kaupoille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä oli kiva värkätä. Mollie-lehteä löytyy nykyisin aika monesta kaupasta

   Poista
 3. Onpas kivan näköisiä! Pitääpä katsoa jos löytäisin jostain tuon lehden käsiini. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prismoista ainaskin löytyy. Mua niin surettaa kun Akateeminen lopetti täällä. Sieltä löytyi monia sellaisia lehtiä, joita ei muualta saa.

   Poista
 4. Tuosta kaulurista tulee todella hieno, tykkään että värit ovat jetsulleen. Oliko Molliessa muuta kivaa; en ole vähään aikaan raaskinut ostaa niitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri ovat kyllä kohillaan. Hassua että tässäkin nurja puoli on ihna tyhmän näköinen. Molliessa oli yksi käsveska, jota vähän mietin. Ja sitten semmonen valas-pehmo. Mutta kenelle minä nyt sellasen ompelisin? Varsinkaan kun ompelukone ei toimi. Mollien verkkosivuilla muuten promottiin Dottien mekkokaavoja. Oli puoleen hintaan. Saatoin ehkä ostaa sen. Ja tämä toki johtaa siihen, että pitäisi viedä ompelukone tohtorille.

   Poista
 5. Ihania! ja tuo briossijutska näyttää todella hyvältä... mikäs malli tuo olikaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Leafy Brioche -kirjasta Primavera

   Poista