perjantaina, helmikuuta 19, 2016

Aurinkokunta

Jos ajattelee, että tuolla avaruudessa jossain ihan järettömän kaukana on samanlaisia tähtiä kuin meidän aurinkomme ja sen ympärillä pörrää samanlaisia planeettoja kuin meidän linnunradalla, niin päähän siinä sekaisin menee. On kaikenlaisia Hevosenpääsumuja ja sellaisia, mitä kaikkea ja mahdotonta. Ja missä sen kaiken reuna on? Mihin se loppuu ja mistä se alkaa?

Ehkä on parempi, että neuloo sen linnunradan huivin reunaan, jolloin se on helpommin käsiteltävissä. 

Solaris
Malli: Melanie Bergin Solaris
Lanka: Madelinetosh light, Great Grey Owl 2 vyyhteä, Madelinetosh Unicorn Trails:  Lepidoptra, Cathedral, Firewood, Glazed Pecan ja Magnolia Leaf
Puikot: 3,5 mm
Fiilis: noh, kiva 

Ei pidä hämääntyä tuo noh, kiva -fiiliksen takia. Huivin valmistumisen jälkeen alkoi se Suuri Neulelamaannus, joten sen myötä kaikenlainen fiilis laski pohjamutiin. 

Huivista piti blogata useaankin otteeseen, mutta aina se vaan jäi tekemättä. Yksi lauantai huomasin, että takapihalle yrittää aurinko paistaa. Kotona oli lisäkseni vain 9-vuotias assistenttini, joka pienen maanittelun jälkeen suostui kuvaajaksi. Kamerassakin kuva odotteli ihan hyvän tovin...

Huivihan on kiva, lanka on kivaa ja kaikkea hyvyyttä. Mutta jotenkin se Suuri Neulelamaannus vaan vei kaiken fiiliksen mennessään. 

Nyt lamaannus toki onneksi on tiessään, nyt ei kädet eikä tunnit meinaa riittää sille kaikelle mitä haluaisin tehdä ja kokeilla. 

11 kommenttia:

 1. Ihana huivi, todellakin enemmän kuin "noh kiva"! ;) Ja huh helpotusta että se lamaannus meni ohi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä on nätti malli, mutku se fiilis oli silloin semmonen. Nyt vosi taas kasvattaa sen lisäkäsiparin :)

   Poista
 2. Huivi on todella ihana!

  VastaaPoista
 3. Neulelamaannus on ihan kamala asia, kun se iskee. Tää on kuitenkin tosi nätti huivi, hyvä että pääsi esittelyyn. Olen miettinyt pariinkin otteeseen unicorn tailseja huivien raidoitukseen. Riittikö yksi miten pitkälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdestä hännästä riitti ihmeen paljon. Kaikkia jäi jälelle, paitsi pääväri loppui kesken.

   Poista
 4. Voi kuinka ihana huivi! Niin ihana, että sen ostamista joutuu ihan tosissaan suunnittelemaan. Onneksi neuleplääh on mennyt ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malli on taattua Melanieta, helppo kunhan ensin ymmärtää rouvan ohjeiden kirjoitusjärjestyksen.

   Poista
 5. Minusta sun Solaris on ihan tuskaisen ihana! Aion tehdä sen itsekin - aloittamista on hidastanut vain pähkäily siitä, mistä hyvä harmaa pohjalangaksi, ja satsaanko yksisarvisen häntiin vai sukellanko jämälankapurkille, mutta ehdottomasti on suunnitelmissa, ja vielä enemmän tämän nähtyäni!

  VastaaPoista
 6. Kaunein huivi aikoihin!

  VastaaPoista
 7. Todella kaunis. Toihan on niinku koko maailma tai universumi. Harmaa on niin kaunis väri ja siihen nuo muut, niin hienohan siitä väkisin tulee.

  VastaaPoista