sunnuntaina, marraskuuta 22, 2015

Töhertelijä

Olen tikutellut Steppe-sedän mysteerihuivia niin että ranteet paukkuu ja päätä kivistää. Nyt puuttuu enää neljännen etapin viimeinen kierros. Sitten odottelemaan ensi perjantain viimeistä vihjettä, jonka sisällön taidan arvata. 

Huivin koko on aiheuttanut pientä spekulaatiota, tuleeko siitä käytettävän kokoinen vai joku taskuliina. Jaoin silmukat kahdelle pitkälle pyörölle, eikä nekään ihan riittäneet. Kokoa siis kyllä piisaa. Käsien väli ei ihan riitä ja se on hyvä signaali huivin koosta. 

Nyt ois kait syytä vaihtaa jouluneulomuksiin. Vähän on huono tilanne niiden kanssa...

16 kommenttia:

 1. Tosi hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tästä vielä kiva tulee!

   Poista
 2. Jännä, miten huivi vaikutti pitkään nenäliinakokoiselta (puhun nyt omastani, mutta muistan sinunkin huolehtineen kokoasioita jossain vaiheessa). Ilmeisesti kolmosvaiheen lisäykset ja kaarevat muodot sitten leväyttivät paketin. Itseäni jo hieman mietityttää, että missäs tuommoinen teltta oikein pingotetaan.. Näin ne murheet muuttuvat.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mullakaan ennen reunusta ollut kovin kummonen kooltaan. Ainaoikea levittäytyy aikalailla kun sen kastelee että pingotusalustaa saa kyllä etsiä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Saas nähdä on viimeinen vihje se mitä pelkään. Se tulee olemaan ankaraa ähräämistä

   Poista
 4. Mulla on niska jäykistynyt niin, että olen vasta 1.vihjeessä menossa, höh. Mutta kiva nähdä, mitä on tekemässä (itseasiassa olen aina perjantaisin käynyt instagramissa kurkkimassa miltä viikon vihje näyttää, aina jotku japanilaiset ovat olleet jo hyvässä vauhdissa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tämä mikään nopeuskisa ole. Joskus voi olla ihan hyvä tulla jälkijunassa ja kattoa mitä toiset on tehneet. Voi sitten itse säveltää vapaammin kun tietää mitä on tulossa

   Poista
 5. Wow!!

  Tuosta tulee JÄTTIhuivi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä ihan jätti mutta käytettävä

   Poista
 6. Onpa komea. Ja värit ovat tosi kauniit.. :) (Mä olen siirtynyt niihin jouluneuleisiin)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt pitää ahkerasti parsia pukinkontin sisältöä kasaan. Eihän että ole kuin hetki ja on joulu!

   Poista
 7. Joko se on valmis? Jo on hieno! Tuotahan tosiaan voisi itsekin harkita. (Mihinkään mysteerishommaan ei minusta ollut, nössö mikä nössö.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa ei ollutkaan ehkä? Mutta kaunista siitä on tulossa kuitenkin. Ja isoa.

   Poista
  2. Juu, ei tämä vielä ole valmis. Ensi perjantaina tulee viimeinen osa. Taitaa pitää sisällään icordia maailman loppuun saakka.

   Poista
 8. Kivan näköinen huivi ja hyvät värit. Itse en ole uskaltanut mysteerijuttuihin mukaan vielä ollenkaan. Ehkä pitää heittäytyä mukavuusalueen ulkopuolelle joskus.

  VastaaPoista