maanantaina, lokakuuta 26, 2015

Lankamatkalle Jyväskylään

Nyt olisi taas se aika vuodesta kun linja-auton nokka suuntaa Oulusta kohti Jyväskylää ja Titityyn lankakauppaa. Lähtö on sunnuntaina marraskuun 29. päivä Oulun linja-autoasemalta ja matkakin varrelta pääsee kyytiin. 

Viime vuonna samaisella reissulla mukana olleena voin todeta että oli kiva reissu ja autossa kerkisi neulasemaan joululahjoja salaa piilossa niiden saajilta. Perillä oli aikaa käydä koluamassa muitakin kauppoja joululahja-aikeissa ja kaikessa rauhassa, ei ollut ketään ylimääräistä hihassa roikkujaa kitisemässä. 

Itsellä meni tämä mainostaminen ja ilmoittautuminen vähän hilikulle, koska ajattelin että se marraskuu on sitten joskus. Eli jos mukaan haluaa niin tällä viikolla pitäisi ilmoittautua. Meille on luvattu iso bussi ja ainakin viime joulureissulla se oli tosi tasainen kyyti. 20 matkalaista tarvittaisiin, jotta auto starttaa. Lue lisää Titityyn sivulta.

Vuoden takakaisesta retkestä voit lukea vaikka tästä.

2 kommenttia:

  1. Oi kun kuulostaa kivalta! Ja parempi on ilmoittaa myöhään kun ei ikinä, kuulostaa kyllä todella kivalta kokemukselta... Ehkäpä joululahjaksi itselle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on oikein hyvä joululahja itselle!

      Poista