sunnuntaina, joulukuuta 28, 2014

Joulun jälkeen


Kait tässä jotenkin pitää totutella ajatukseen, että huomenna alkaa arki. Kello soi 6.20 ja sitten ajetaan kohmeisella pyörällä töihin. Paljon mukavammalta tuntuisi ajatus, että jos köllisi pyjamissaan, sytyttelisi takkaan tulet ja neuloisi. Sitten keittäisi kupin kuumaa, ottaisi kissan syliin nukkumaan ja neuloisi lisää. 

Joulu meni taas kerran niin nopsaan, mihin sillä oli niin kiire?

Minä taistelen vielä hetken arkea vastaan ja menen sohvalle ottamaan päiväunet. Kissan otan kainalooni ja tuhisemme yhdessä. Se on hyvä ajatus. 

8 kommenttia:

 1. Tuosta ei joulu-asetelma juuri parane ♥ Meillä noita pöytäkoristeita (kissoja) on neljä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta ensimmäisestä kuvasta tuli oikeastaan aika symbolinen: siinä Bertta on kääntänyt selkänsä joululle ja tähyää kohti uutta vuotta :)

   Poista
 2. Vajaa viikko kuitenkin edessä, lohduttaisiko se? Kylmää pyöräilysäätä se sulle aamuksi lupaa; onneksi sulla ei tule villoista pulaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on lyhyt viikko tiedossa, kyllä se vähän lohduttaa. Pitää ettiä jo illalla villahousut valmiiksi ettei äässi jäädy matkalla. Poika tilasi villapaidan, pitää tässä tuumata mallia.

   Poista
 3. Se kuulostaa todella hyvältä ajatukselta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kuulosti hyvältä ja tuntui hyvältä. Onni on lämmin kissa kainalossa!

   Poista
 4. Hei! Miten tuo kirjansivuista taiteltu koriste on tehty, muuten kuin taiteltu sivuja siis? Se on hieno! Mulla olisi täällä monta kirjaa, joiden muodon voisi laittaa uusiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä ei ole muutakuin taitettu niitä sivuja. Ei liimata, eikä leikata mitään. Ohjeet olivat mm. joulun alla ilmestyneessä Drömhem&Trägård -lehdessä. Helppoa kuin mikä.

   Poista