sunnuntaina, helmikuuta 23, 2014

Eipä vissiin

Koska pomo häipyi ilmoittamatta lomalle tai jonnekin, on työntekijäporras ollut hieman ihmeissään. Noin niinkuin että mitä tässä nyt sitten pitäisi tehdä? Hätäpäissään tässä on sitten neulottu kuhan-jottain-sukkapino valmiiksi. Että pääsevät käyttöön. Sukkia, kuten muitakaan neuleita, kun ei vaan voi ottaa käyttöön ennenkuin ne on kuvattu.

Sukkien jälkeen työntekijät ovat säntäilleet ympäriinsä, tonkineet lankahyllyjä, tutkineet ohjeita ja olleet hämmentyitä. Kun mitään ei ole löytynyt, on menty jopa niin äärimmäisyyksiin että keskeneräiset on kaivettu esille. Ja vaikka pomo ja käskyttäjä onkin ollut poissa, niin keskeneräisistä yksi ainakin on maalisuoralla.

Toki kun pomo puuttuu niin alaiset saattavat villintyä ja tehdä juttuja, jotka aiheuttavat vaan lisää työtä. Kuten vaikka tämä pompulareunus. Kokonaan tummanruskeana se olisi vähän synkkä. Joten porukka päätti että laitetaan siihen vähän väriä. 

Sehän on sinänsä hyvä idea, koska sitten ei ole niin synkkä. Mutta jokaisesta pompulasta tulee sitten kaksi lisää langanpäätä pääteltäväksi. 
Ja sitten kun siitä pompuloita on paljon, niin on niitä langanpätkiäkin tuplaten.
Pomo saa varmaan raivarin kun palaa. Mutta mitäs läksi. 

8 kommenttia:

 1. Taidatte olla sekoamassa lopullisesti... Kivoja värejä...

  VastaaPoista
 2. Olkaa kiltisti siellä. Pomo on ansaitulla lomalla, jotta jaksaa ottaa kevään vastaan asianmukaisin virkkuuseremonioin. Vaikka johan tuota olette apuna olleet ja saattaneet jalalle yhtä sun toista!

  VastaaPoista
 3. Mokkakissa: ittensä kanssa kun riitelee niin aina on oikeassa

  Outi: hätäpäissään tässä piti jo seiniäkin maalata. Ja kunhan tuo kissa tuosta sylistä herää menen vetämään toisen kierroksen. Saa siinä pomo sitten ihmetellä.

  VastaaPoista
 4. Vaadimme kuvia!!!!

  VastaaPoista
 5. Outi: pienimmän huoneen seinät vaihtoivat väriä vaalean siniharmaasta valkoiseen ja tummaan keltaiseen. Voi kamala miten likaselta se vanha väri näyttikin! Nyt pitäisi jostain löytää isoja tyynyjä ja koti pienelle pulpetille.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi9.02

  ?????
  Onko teidän pomolla neljä jalkaa? :D

  VastaaPoista
 7. Nimetön: viitannet Berttaan? Bertta on kaikkien alojen erityisasiantuntija, joka pyynnöstä huolimatta tsekkaa kaiken. Esim. avattavat kirjekuoret, maalisudit ja uunin pellillä olevat perunat. Lisäksi se huolesti ettei minun jalkoja palele, kun neulon.
  Mutta orjapiiskuri-pomo se ei ole.

  VastaaPoista
 8. Mitä ihania lankoja nuo sukkalangat ovat? Varsinkin oikean puolimmaiset ovat mahtavan värisiä.

  VastaaPoista