perjantaina, elokuuta 09, 2013

Lisää pajukkoa

Menin lupaaman äitille että voin neuloa hänelle Twigs and Willows-takin, kun hän tykkäsi omastani. Titityyssä oli sitten kesä alussa Cascadet alessa ja usutin äitini sinne. Sanoin että kesälomallani neulasen takin valmiiksi.

Eikä siihen sitten kovin montaa päivää mennyt. Tutuilla spekseillä kun mentiin. 

Twigs and Willows
Malli: Alana Dakos, Twigs and Willows
Lanka: Cascade 220 Heather, viisi vyyhtiä
Puikot: 4 mm ja 3,5 mm
Napit: Nappi-kikasta
Fiilis: siniseksi aikas hyvä :)
Vähänhän se on vaikeaa sinisestä neuloa, mutta onhan tämä kuitenkin enemmän petrooli kuin Katri-Helenan sininen. Tein takin täysin samoilla spekseillä kuin omanikin. Tosin kuvaa katsellessani huomaan että äitille olisi pitänyt olla vähän pienempi hartioista. 

Palkaksi sain neljä vyyhteä Madelinetoshia sävyssä Nutmeg. Siitä voisi tulla jotain tälläistä, tosin nyt on niin kiire neuloa Novitan Teddy-lankaa että Maddet saavat odottaa! Enpä olisi uskonut tämmöistä hetkeä olevan olemassakaan...

16 kommenttia:

 1. Nyt luin varmaan väärin, laitat Madelinet odottamaan Teddyn takia??? :D

  Miustakin takki on siniseksi oikein kiva!

  VastaaPoista
 2. joo omituinen priorisointi minunkin mielestäni... olen varmaan paranemassa omasta sinivärikauhustani, tosin ns. sähkönsininen aiheuttaa edelleen pahoinvointia. Mutta tuo takki on kaunis ja Cascade on huippukiva lanka!

  VastaaPoista
 3. Jaahas, nytpä tiedän kenelle ne Nutmegit meni, joista kävin haaveilemassa... Kauniita takkeja molemmat, pitäis tuo kirja hankkia! :)

  VastaaPoista
 4. Kenties en ole koskaan elänyt sinisenliikakautta sillä rakastan sitä. Lähes kaikki tuntemani naiset inhoavat sitä ? :) Todella nätti ja parissa päivässä? Äipän kelpaa!

  VastaaPoista
 5. Vai tällaiseen sitä tuli langat myytyä! Ei paha ollenkaan - siniseksi - ja kovasti alkaa kutkuttamaan tuo malli :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis takki, ihanan värinenkin! :)

  VastaaPoista
 7. Voi upea sininen ja kaunis on tuo malli todella.

  VastaaPoista
 8. Emma: näin se on maailma mallilleen mennyt, Maddet nököttävät nätisti hyllyssä ja Teddyä neulotaan. En osaa selittää tätä...

  Mokkakissa: kuvissa väri on kylläs aika väärin, oikeastaan semmonen tumma petroolihan se on. Sähkönsininen on kammotus, semmonen Kaarina Suonion sininen, jaiks! Ja pririsointi...vähän heikkoa joo.

  Ryyni: nutmegit matkasivat tänne pohjoiseen. Jospa niitä tulisi joskus lisää kauppaan?

  Aarrerais: puhutaan nyt kuitenkin viikosta. Mulla ei sininen nappaa, farkku nyt menee ja sitten joku enemmän harmaa kuin sininen siniharmaa.

  Siinak: juu, tämmöinen siitä syntyi. Cascaden vyyhdit on aika hyvin mitoitettuja tähän malliin. Tähteeksi jää alle Tennispallon kokoinen kerä

  Marij: kiitos, äitin valitsema väri

  Sirkkis: tämä malli on kiva, pieni yksityiskohta ja se riittää

  Sinikka: kiitos

  VastaaPoista
 9. Tämä on kyllä ihana malli! Sinisenäkin varsin kaunis, vaikka itse kärsinkin vakavasta sinisyyskammosta...

  VastaaPoista
 10. Anonyymi15.22

  Tuo malli on kutkutellut siitä lähtien, kun teit omasi. Vaan eipä tunnu e-kirjan ostaminen onnistuvan...kun sivuston suojauksessa liene ongelmia, oma koneeni sanoo töks.
  Juu ei nappaa minullekaan sininen, Kaarina Suonperän (tämä tapakouluttaja?)pukeutumistyyli sattuu silmiin, melkein yhtä paljon kuin pastellisävyt.

  OP

  VastaaPoista
 11. Kirsse: mallista ei ole kuin hyvää sanottavaa. Ja ne kappaleet kannattaa neuloa yhdessä, ihan turha ommella sivusaumoja jos ei ole pakko.

  Op: juuri uto Kaarinaa tarkoitin, sukunimi meni vähän metsään :) sillä tädillä on aikas reipas sininen käytössä, meikistä alkaen. Mitä kautta olet kirjaa yrittänyt ostaa? Omani hankin ravelryn kautta ja maksoin paypallilla.

  VastaaPoista
 12. Sinä hankit sitä Teddyä!!!??? Minä NIIN odotan tätä! Tuleehan siihen ne sienetkin? Harmi, että loma loppui. Luulen, että tässä olisi ollut seuraava KAL-kohde.:D

  VastaaPoista
 13. Kaunis takki - onnellinen äiti!
  Mutta että Teddyä, huh. Mielenkiinnolla odotan, mitä siitä seuraa... =)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi20.06

  Tykkään takista kovasti ja napitkin ovat osuneet ihan nappiin ! Eikä se kutita.
  Takin luonnollinen väri on ehkä tuon vasemman käsivarren yläosassa. Välillä näyttää ihan kuin väri menisi hieman tummanvihreäänkin kun sitä katsoo eri valoissa. Voisi olla tosi nätti esim. tumman sammaleen sävyisenä...ja ihan vaikka missä; malli on kaunis.
  Kaarinan tai Katri-Helenan siniset eivät miellytä minuakaan. Jokaisessa värissä on runsaasti sävyjä ja joistakin sävyistä sitten tykkää ja joistakin ei.
  -äiti-

  VastaaPoista
 15. Outi: teddyä teddyä, ja kyllä sieniä on! Voi huisia! Oottappa vielä tuokio!

  Hepsi: niin, elämme jännittäviä aikoja. Kunhan ei röyhelölangan puolella vain ryöpsähdä:)

  Äiti: hyvä villa ei kutita. Ja kaarinan ja katri-helenan siniset on niitä kauheimpia..veikkaan että tämän mallin kanssa toimivat aikaslailla kaikki värit, parhaiten varmaan luonnon kanssa rimmaavat värit. Ärjypinkkinä olisi vaikea kuvitella

  VastaaPoista