keskiviikkona, heinäkuuta 10, 2013

Usko ja sen puute


Sain semmosen idean ja rupesin neulomaan. Oikein hurmostilassa posotin menemään. Mitä enemmän kierroksia syntyi sitä laimeammaksi hurmostila kävi kunnes tunne vallan väljähtyi. Eilen illalla usko sitten loppui täysin tyystin ja neulomus oli pakko panna sivuun. Ei sitä väkisinkään voi vääntää. Pitää nyt vähän sulatella ja katsoa että palaako fiilis takaisin vai ryhdynkö johonkin ihan toiseen puuhaan. Ehkä angstiin vaikuttaa osaltaan se että työpäiviä on vielä kaksi ennenkuin loma alkaa. Eikä millään enää jaksaisi, sinnillä pitää pusertaa.
Kissakuvan vielä länttään loppuun: Bertta istui kerrankin kauniisti aloillaan kun kuvasin sitä. Nyt misse kiehnää tässä näppäimistön päällä ja vonkuaa ulos. Mäy!

5 kommenttia:

 1. Kiva kuvio taas keskit!!!

  Olet oikeassa. Joskus kannatta laittaa tekele sivuun ja tehdä jotain ihan muuta. Aloitan itse monesti jotain uutta(mieli tekee kovasti), koska haluan nähdä miltä se näyttää ja kun se on nähty, laitan se väliaikaisesti sivuun(lue: pöydän alle oleva laatikoon) ja teen mitä kiinnosta, jatkan vaikka toinen ufo jne. Suosittelen sama sinulle, se tekee ihmeittä :-))

  VastaaPoista
 2. Koetan läheteltä täältä jotain puuskittaista, joka kantaisi vielä ne kaksi päivää. Palaa neuleen ääreen perjantaina; eiköhän se taas lähde, kun stressi on pois harteilta.

  VastaaPoista
 3. jana: nämä on niitä mun unikkoja, joista en näköjään pääse eroon. Enkä kyllä tiedä tahtoisinkaan. Neulomus on hyvä jättää silloin sivuun kun se aiheuttaa stressiä.

  outi: kiitos puuskittaisista! Viime vuonna jäin lomalle juhannukselta. Silloin lomaa ei edes kerinnyt odottamaan. Nyt sitten odotetaan ja lasketaan tunteja senkin edestä

  VastaaPoista
 4. Anonyymi15.25

  Työtunnit vähenee ja loma lähenee !
  -äiti-

  VastaaPoista
 5. Tulin vain huutelemaan, että nyt on perjantai ja nytkö se sitten alkaa. Se loma? Toivottavasti selvisit tänne asti.;) Mukavaa ja rennonpuoleista menoa sinne seuraaviksi viikoiksi!

  VastaaPoista