sunnuntaina, toukokuuta 12, 2013

Silmuja

Puissa ei pahemmin silmuja näy, joten niitä pitää tehdä itse.
Ekat silmut tulivat sukkiin, toinen pari puuttuu vielä. Karvakasa päätti tulla pesemään omia varpaitaan kun kuvasin sukkia. Sitten myöhemmin kun kissille tuli kuuma auringonpaisteessa (aurinko on näyttäytynyt, rasti seinään!) niin se meni lattialle sukan päälle nukkumaan. 
Sukan parittomuus johtuu taasen näistä silmuista. 
Vielä kun keksisi että miksi oikean etukappaleen lehtioksa kiristää mutta vasen ei. Jotain on ilmeisesti tehty eri tavalla. Takakappaleen niska muuten pitää muotoilla uudelleen. Nyt se nousee ihan liian korkealle. Neulotaan kuitenkin hihat ensin. Lankana Cascden 220. En ole neulonut tätä lankaa aiemmin ja nyt ymmärrän kyllä miksi sitä niin kehutaan.

11 kommenttia:

 1. Onpa taas syntynyt upeita neuleita! Olen pivoillut neuloa tuon samaisen jakun, mutta se aika ei näy olevan vielä.

  Tuo Cascade 220 on sellainen lanka, josta tulee tasaista jälkeä kuin itsestään, sen verran olen päässyt sen makuun. Kuudesluokkaisemme (poika) on virkannut siitä isoäidinneliöitä.

  Kyllä ne silmut aukeavat pian sielläkin. Täälläpäin koivujen silmut alkoivat aueta torstain vaiheilla, vain kolmisen päivää sitten. Nuo kevään sävyt näyttävät aina niin kauniilta, niin hennoilta ja herkiltä kaiken kylmän, kuran ja lian jälkeen.

  Aurinkoisia, lämpimiä päiviä sinnekin ja kissalle paranemisia

  Ulla

  VastaaPoista
 2. Siellä on tosiaan turbo (lue ripuli) päällä! Miten tuo keltainen näyttää NIIN hyvälle sukassa? Melkeinhän tässä innostuu.. Tsemiä takin kanssa; se on ihana malli. Oikein kun pidät kiirusta puhkeat koivujen kanssa yhtä aikaa silmuille.;)

  VastaaPoista
 3. Ulla: cascadea on kyllä kiva neuloa. Pehmeää ja soljuvaa sekä riittoisa vyyti. Vartalo-osa tuli alle 300 gramman.

  Eiköhän ne lehdet meidänkin koivuihin tule, samalla taitaa tulla se siitepölykin, jota ei niin jirmuisesti kaivata

  Outi: sukan lanka on heritagea ja likainen keltainen siitä. Oikein messevä väri. Ja eiköhän tää takki valmistu hyvinkin ennen hiirenkorvia, enää puolitoista hihaa jäljellä!

  VastaaPoista
 4. Sukka on kyllä tosi kaunis ja ihanan värinen. Nam. Mä kans tykkän tuosta Cascade 220:sta. Se suunnilleen kutoo itse itsensä, ihana lanka. :)

  VastaaPoista
 5. Upea keltainen väri! näyttää erittäinkin hyvältä... meille tuli hiirenkorvat puihin ihan yllättäen, nyt viikonloppuna. Eli toivoa on! Kyllä se kesä sieltä vielä.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi22.28

  Bertta taisi omia sukan itselleen, heh.
  -äiti-

  VastaaPoista
 7. Hänen kissaisuutensa ymmärtää valita parhaimman alustan kauneusunilleen.
  Upean näköistä lankaa & neuletta!

  VastaaPoista
 8. Ihania silmuja herkkuvärissä!

  VastaaPoista
 9. Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  VastaaPoista
 10. Bertta on selvästi katsonut sun bannerista mallia :) Ja osuis se minun arvaukseni oikeaan - hyvältä näyttää! Mulla on samaa tautia, mutta hihat on jo valmiina uuteen neuletakkiin. Eri malli toki.

  VastaaPoista