keskiviikkona, toukokuuta 01, 2013

Lähtiskö, irtoaisko?

Sitä käsityötieteitten matalapainetta tuntui olevan aika runsaasti ilmassa, joten ajattelin laittaa listaa muutamasta paikasta josta kadonnutta intoa voisi käydä metsästämässä. Tosin huonona mainoksena voidaan sanoa etteivät nämä minua ole takaisin urille saaneet. Sukkia kyllä on neulottu, niitähän nyt aina tarvitaan. Jotain valaistumista tässä kyllä kaivattaisiin. Tosin viime yönä näin unta että palstalle oli ilmestynyt traktori kyntämään peltoa. Toivottavasti se oli enneuni.

Siten listaan:

Kevään Twistcollective

 
Kevään/Kesän Knitty

Brooklyn Tweedillä ei ainakaan vielä ollut kevätmalleja, mutta talviset ja syksyisetkin kyllä kelpaavat.

Botanical Knits, vaikka se täti näyttikin murjottavan joka kuvassa. Twigs and Willows voisi olla ihan harkittavissa oleva malli.

Sitten tietysti Pinterestin aarrelaarit. Hae tauluja (boards) hakusanoilla crochet ja knit sekä niiden variaatioilla, niin johan tulee kuvavirtaa niin että tippaleivät kärähtävät kattilassa.

Iloista Vappua!

11 kommenttia:

 1. Hyvää vappua sinnekkin! Kiitos listasta, mulla oli tuo Knitty jäänyt jostain syystä näkemättä. Mutta joo, ei värähtänyt täälläkään. Olen tosin neulonut hampaat irvessä sitä kovan onnen neuletakkia; ajattelin, että jos se jotenkin auttaisi parampaa odotellessa.

  VastaaPoista
 2. Hei, kun olen kuullut että lankakauppiaat ovat helisemässä aloin pohtia mistä se johtuu. Voisiko todellakin olla niin, että kun tämä talous mataa ja uutiset ja media syöttää meille ilosanomaa taantumasta, niin se vaikuttaa meihinkin? Emme innostu uudesta - emme osta lankoja - teemme niitä sukkia omista varastoista jnejne...
  Kyllä meidän pitäisi pitää pystyssä meidän oma lankakauppa! Ajatelkaa jos ei sitä enää olisi? Mä olen jo tilannut ne langat. The lankakauppa on saatava säilymään!

  VastaaPoista
 3. Kiitos linkeistä. Ostin heti tuon Botanical Knits -paketin, kun e-kirjana sai Ravelryn kautta helposti koko hoidon. Siinä on parikin puseroa, jotka kiinnostavat, ja sukat, kämmekkäät ja joku pipokin näytti kivoilta.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi11.15

  Iloista Vappua !
  -äiti-

  VastaaPoista
 5. Kohta saat kupsutella viljelyksilläsi ja tulee vaihtelua ja iloista ulkona oloa. Lainatuin sanoin ; Kaikki muu on kesällä turhaa paitsi puutarhanhoito ja purjehdus ♥

  VastaaPoista
 6. Botanical knitsin ohjeita olen ihaillut jo aiemmin, mutta olen yrittänyt hillitä kiusausta. Saa nähä koska repsahdan.

  Mie uskon, että käsityöinto palautuu, kun pääset puutarhapalstalle möyrimään. Välillä vaan pitää tehä ihan jotain muuta :-) Pakenee vaan kauemmas, jos yrittää liikaa pakottaa näkösälle.

  VastaaPoista
 7. Outi: älä liikaa sitten irvistele ettei mene leuat lukkoon tai jos tuuli kääntyy.

  Piiku: niin voit kait ne tuommoiset yleimaailmalliset asiatkin vaikuttaa. Ehkä eniten omaa taloutta kirpasee se että vakuutusyhtiö on niputtanut laskujaan ja kerralla maksettavaksi napsahti aika paljon...vähän pakko jättää lankojen hankinta vähemmälle

  Taijak: botanical knits on kieltämättä aika houkutteleva kokonaisuus. Ne kämmekkäät ja sukat ja se yks myssy. Juu-u, mikäpä ettei?

  Äiti: oliko hyvä vappulounas?

  Sirkkis: puutarhahommia mulle ja purjehdus siipalle. Ikkunanpielukset alkavatkin ollla aikalailla taimipotteja täynnä

  Tess: tän kuun lopussa on kauåungin palstapäivä. Saas nähdä onko palstat silloin jo kunnossa. Viime vuonna eivät olleet. Voi sitä pettymyksen määrää kun kottikärryjen kanssa sotisovassa meni pellon laitaan ja huomasi ettei palstapaaluja ollutkaan vielä laitettu. Useampi päivi piti vielä odotella. Olivat pitkiä päiviä!

  VastaaPoista
 8. Aarrerasian Kirsi16.38

  Kiitos ihanasta listasta.. otin linkit muistiin. tässähän alkaa innostumaan villalangoista kesää kohden ? :) Muutenkin on pitänyt monesti sanoa sulle, että hienoja töitä sulla ja ilmeisen nopea tekijä olet. Hyvä välillä vähän hengähtää, kyllä se fiilis sieltä jostakin tulee (niin ainakin uskottelen itselleni) :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi16.53

  Vappulounas oli tänä vuonna pettymys; suppea tarjonta ja kallis hinta. Ei ehkä enää kannata mennä sinne. Harmi.
  Josko pistäis ensi vappuna pystyyn oman buffeen.
  -äiti-

  VastaaPoista
 10. Kiitokset inspiraatiosta! Alan hiukan löytää omaani, hiukan hukkunutta sellaista! Botanical oli minun mielestänikin upea ja tykkäilin samasta takista kuin sinäkin. Ainoana miinuksena, että näytti olevan koottavaa mallia, suosin nykyään heti valmiita juttuja, kun en itse osaa koota.

  VastaaPoista
 11. Löysin tuolta jostakin, linkkiesi uumenista islantilaisten lapasten ohjeet. Niin vain lähti langat tilaukseen ja ohje latautui koneelle. Nyt josko ne langat tulisivat niin tulisi lapasista ehkä valmista ennen seuraavaa kautta...

  Kiitos siis vinkeistä!

  VastaaPoista