maanantaina, huhtikuuta 01, 2013

Tämän päivän tehtävälista

Tyynyn palat on nyt virkattu ja pingotettu. Vedin kuviota aika rajulla otteella auki ja sain siten myös muutaman sentin lisää niin leveyttä kuin pituuttakin. Kuivumista saikin odotella.

Alapuolen palaan tein reunat. Virkkasin reuna kerrallaan ja kulmakohdassa virkkasin reunat yhteen. Kukkakoristeetkin virkkasin valmiiksi. Pienimmät kukat tulevat ketjusilmukkalenkeistä ja isossa kukassa on pylväistä muotoillut terälehdet. Ketjusilmukkakukkia ompelin vähän yhteen että olisivat nätimmät.
Tämän päivän homma on siis leikata superlonista sopiva pala ja päällystää se kankaalla. En tiedä uskallanko herättää ompelukonetta syvästä horroksestaan. Taidan ommella tyynyn käsin. Sittenpä vaan virkataan palat yhteen ja muistetaan sujauttaa tyyny sisälle. Reunaan vielä koristereunus ja sittenpä se on valmis!

7 kommenttia:

 1. Oi, en malta odottaa kuvia valmiista tyynystä! siitä tulee kyllä hieno näiden kurkistusten perusteella. Sulla on kyllä hyvä draivi meneillään :)

  VastaaPoista
 2. No, helpottiko virkkuuhimoa yhtään vai oliko tää vaan alkulämmittelyä :) ?

  VastaaPoista
 3. Niinpä, ei malta odottaa kuvia valmiista tyynystä :D

  VastaaPoista
 4. Emmi: täällä onkuule semmonen draivi päällä että ihan huimaa!

  Nasti: kyllä tämä taitaa olla vasta verryttelyä. Nyt on hyvä takoa kun rauta on kuumaa

  Tiina: oota kun mää eka teen sen valmiiksi :) siinä reunaan tulevassa on koristeliehukkeessa on paljon pipertämistä

  VastaaPoista
 5. Voi miten hurmaavan kukkaisen tyynyn teit.

  VastaaPoista
 6. Ou jee, tykkään kovasti. Ihanat kuo kukkaset tuossa reunassa; lisäävät kierroksia vielä lisää. Pitää vissiin panostaa virkattuihin kukkiin toden teolla, kun pihalle ei kukkaset nouse varmaan vielä viikkoihin.

  VastaaPoista
 7. Sirkkis: vähän näpräämistä ja kukkia sybtyy

  Outi: meidän takapihalla on kyllä sen verran paljon lunta ettei ihan hetkeen taida olla pelkoa että krookuksia tai muita näkyisi. Pitäydytään siis virkatuissa.

  VastaaPoista