tiistaina, maaliskuuta 12, 2013

Tampesteri

Päivä muutama sitten tuli käytyä lasten kanssa Tampereella. Diili oli se että minä käyn kahdessa lankakaupassa ja lapset eivät kitise. Vastavuoroisesti mennään lelukauppaan ja minä en kitise. Ensimmäisen lankakaupan jälkeen pienimmällä oli jo vähän pipo tiukalla mutta muuten pärjättiin vallan loistavasti.
Eka pysäkki oli pikkuinen Kerä, josta ehkä vähän huvittavastikin tarttui mukaan Haukiputaalla värjättyä Pohjan Akkaa sävyissä munakoiso ja vilja. Ovat vielä pakettiin käärästyinä. Sieltä suunnattiin kadun toiselle puolelle Lankaideaan, jossa aina palauduin Koigu-hyllyn viereen. Viisaampi olisi saattanut ostaa yhtää väriä, minä en voinut vastustaa tätä yhdistelmää. Ja kuvahan sitten valehtelee enemmän kuin tuhat sanaa. Tuo oranssilta näyttävä lanka on oikeasti vihertävän ruskeaa. Kamera ei näytä tunnistavan sitä väriä ollenkaan. Mukaan lähti vielä hiilikuitupuikot, jotka pikaisen testin jälkeen tuntuivat oikein hyviltä.

Lelukauppareissusta ette jaksa kuulla. Minä pidin lupaukseni enkä kitissyt.

9 kommenttia:

 1. Sopimukset lasten kanssa ovat hyvä oivallus, kun äitikin täytti lupauksensa ja ei kitise. Ihanat värit noissa langoissa on.

  VastaaPoista
 2. Vau miten hyvä diili! Tota käytän seuraavan kerran kun mennään Treelle, tai ylipäätään lähelle lankakauppoja. Toinen mitä vois kokeilla olis lahjonta... :P

  VastaaPoista
 3. Sirkkis: koigun semisolideissa oli kyllä aivan valtavan kauniit värit

  Arkimamma: lasten kanssa on aina keksittävä tietyt vippaskonstit jotta hommat saadaan pelaamaan. Varsinkin lankakaupassa käynnit :)

  VastaaPoista
 4. Hiilikuitupuikot?! Moisista en ollut ennen kuullutkaan.

  VastaaPoista
 5. Satu: juu hiilikuitupuikot. Kevyet, eivät kilise, käsittääkseni kestävämmät kuin puiset ja lämpöiset kädessä. Neulominenkin onnistuu :)

  VastaaPoista
 6. Hiilikuitu kuulostaa kokeilemisen arvoiselta. Tuhlasitteko lelukauppaan yhtä paljon rahaa kuin lankakauppoihin? Vai huomasiko lapset edes moista vaatia;)

  VastaaPoista
 7. Hennak: kröh, veikkaan että minä taisin olla se joka pisti enemmän palamaan...ja napisi siitä kuinka paljon lelut maksavat ;)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi23.46

  Hei! Kävelit mua vastaan Koskikeskuksessa. Tunnistin viimeistään siitä huivista ja ajattelin että hei tuohan on se Neulova Narttu! En kuitenkaan kehannu alkaa huutelemaan perään :) Mäkin olin lasten kanssa lomailemassa täältä Raahesta.

  T:Jenni

  VastaaPoista
 9. Ah, tuo on juuri sitä, mistä pari päivää sitten blogissani kirjoitin: tartteis päästä Tampereelle lankaostoksille. Ne kaupat vain ovat niin ihania! Hmm, viikon päästä on edessä reissu Helsinkiin. Suostuisikohan mies siellä lankakauppoihin?

  VastaaPoista