maanantaina, maaliskuuta 11, 2013

Kettu

Lupauduin heikkona hetkenä virkkaamaan pojille amigurumeja. Jotenkin näköjään aina unohdan miten työlästä niiden tekeminen on.

Virkkasin tätä kettua eilen illalla useamman tunnin ja tänä aamuna kello 7.10 minulta kysyttiin että teenkö tänään sen lupaamani tiikerin. Mutisin jotain epäselvää vastaukseksi.

9 kommenttia:

 1. KETUU! Ihana! <3 Onko omalla ohjeella vai jostain otettu?

  Jaoin isnulle myös kaunis blogi -palkinnon, käy nappaa tunnustus itsellesi! http://misluck.blogspot.fi/2013/03/kaunis-blogi-tunnustus.html#comment-form

  VastaaPoista
 2. Hyvä tavaton mitä piiskureita sinulla siellä!

  VastaaPoista
 3. Misluck: kettu on japanilaisesta amigurumikirjasta, jossa on sammakoita, tiikereitä pingviinejä ja mithähän muuta. Kiitos tunnustuksesta, pitänee käydä tutustumassa

  Outi: nämä pojat ovat täysiä orjapiiskureita. Tuo isompi ollessaan 3-4 vuotias heräsi sunnuntaiaamuisn kello 5, kipitti mun sängyn luo ja tivasi että mitä tänään tehdään, mikä on päiväsuunnitelma?

  VastaaPoista
 4. Ihana Repolainen, mutta vitsi mitä pientä näpräystä...
  Mitäpä sitä ei tekisi pienten orjapiiskureiden tähden:)

  VastaaPoista
 5. Ihan helmee: sitä pientä näpertämistä oli kyllä vähän liikaakin. Järki meinasi mennä. Luulisi että tämmönen pikku juttu valmistuisi tuosta vaan.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi21.53

  Joo, on ne vaan suloisia nuo amigurumit. Joskus oli mielessä, et virkkaan tyttärilleni kokonaisen lauman noita ja kaikki erilaisia. Noh...ehkä sitten joskus. On noiden eto öttiäisten näpräämisessä suurempi homma, kuin mitä luullaan. Saas nähdä, milloin tytöt saa päähänsä noita pyydellä. ;)

  -Susan-

  VastaaPoista
 7. !! Kettu!! Liian ihana!! <3 Itsellä ei kyllä riittäisi sorminäppäryys noihin, mutta ovat kyllä supersieviä. <3

  VastaaPoista
 8. Voi että, vai on tuollanen työläs... voi nyyh. Mä niin haluaisin tehdä työkaverille juuri ketun, mutta ohje on vielä metsästäättä...

  VastaaPoista
 9. Ihanan ketun olet väkertänyt! Kun jaksais itsekkin...

  VastaaPoista