lauantaina, helmikuuta 09, 2013

Hiljaiseloa

Tässä vähän tuumataan että mitä seuraavaksi. Kaikenlaistahan tietysti voisi tehdä: maalata seinä, neuloa vaikka pitsihuivi tai vaikka toinenkin. Lankaakin olisi, kunhan vaan kurottaisi kättä lankahyllyä kohti.
Toki voisi suunnitella lisää mielen vieressä pyörinyttä kirjoneuletta taikka neuloa yhdet sukat loppuun. Tai voisi sitä neulepeittoakin edistää. Pinterestissä on tullut roikuttua ehkä liikaakin.
Kuitenkaan ei nyt nappaa. Taitaa olla semmoista isomman projektin jälkeistä tyhjän sylin syndroomaa. Luultavammin paistan kohta pihvit, syön mahani täyteen (uunista leijalee jo aika messevä valkosipulin tuoksu) ja päälle lasi, kaksi punaviiniä. Sitten päiväunet, vastaleivottua pullaa ja lämmintä kaakaota. Aika hyvä suunnitelma tämäkin.

10 kommenttia:

 1. bd täältä levolle, väliajalle, kaakaolle ja pullalle. Bertta näyttää ansiokkaasti mallia.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi13.58

  Hui, siis tuon Elinan pikkukuva...tuossa yllä iik. Mitäköhän asiaa minulla oli.

  Kuvista, onneksi söin just, muuten olisi pulassa.

  Mutta noista pitsihuiveistä. Oletteko te pitsihuivien suurkuluttajia, keräilettekö te niitä vai meneekö ne huonoksi äkkiä, vai miksi niitä pitää olla jatkuvasti tekemässä? Ihan vain uteliaisuudesta kysyn.

  T. OP, jonka kaulassa kaikki huivit roikkuvat kuin hirttoköysi, mutta joka nyt on päättänyt haarukoida itselleen huivin keväämmällä.

  VastaaPoista
 3. elina: bertta osaa hyvin ottaa rennosti. siitä in hyvä ottaa mallia

  op: pitsihuiven teko on eräänlainen addiktio, jota ei voi oikein mitenkään selittää. ja kato onhan se hyvä että huivia on monessa eri värissä?

  VastaaPoista
 4. Aina kun jokin isompi työ valmistuu , taitaa jokainen käsillä ahertavalla olla kaihoisa mieli , mitä nyt. Kuulosti hyvältä tämänhetken tekeminen ja mukavat päikkärit sinulle.

  VastaaPoista
 5. Sulla ei sitten tullut sitä flunssaa, vai? Täällä palelee niin kamalasti, etten tiedä miten päin olla. Saattaisi olla fiksua nauttia täälläkin tujaus valkosipulia. Mun pisteet tuolle jälkimmäiselle pitsihuiville: on aika makea.

  VastaaPoista
 6. sirkkis: kiitos, oli oikein makoisat päikkärit!

  outi: räkätautiahan se on tässä pukannut niin että on zumbat ja muut kivat jääneet väliin. tuohon Brooklyn Tweedin huiviin olisi aika kiva oranssilanka odottelemassa, se messuilta ostettu, jossa on kaikkea kashmiria ja muuta semmoista ikävää kuitua.

  VastaaPoista
 7. Taitaapi olla sitä samaa, mitä minäkin ostin. Jep, se on aika kamalaa lankaa.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi13.05

  Pitääpä jokin kerta kokeilla tuommoista uunipellillistä.
  Minäkin tein pullaa, ja kas, ihan samannäköisiä oli sinullakin kuvassa...
  Bertta osaa rentoutua.
  -äiti-

  VastaaPoista
 9. outi: kashmiria, vauvakamelia, angoraa ja merino karitsan villaa. Aika kamala kombinaatio.

  äiti: mistähän lie on pullanmalli saatu...bertta on rentoilualan expertti.

  VastaaPoista
 10. Voi SOile - mä odotan että mulle tulis toi tyhjän sylin syndroma sen jälkeen kun toi kirjoneule olis valmis..... kolmella langalla kirjoneuletta on mulla toooooosi hidasta.... :)

  VastaaPoista