lauantaina, joulukuuta 15, 2012

Valinta ja sen vaikeus

Neulomojo on ollut vähän kateissa, nyt tosin näyttää siltä että se on tekemässä paluuta. Äkkäsin Stephen Westin Metalouse-huivin Knittystä ja se on menoa nyt. Ainoa mikä tuottaa pulmaa on lankavalinta. Että mistä?
Kuvan kaikki langat ovat itsekehrättyjä. Vasemmalta polwarthia, polwarth-silkkiä, yksisäikeistä bfllää ja viimeisenä yksisäikeistä polwarth-silkkiä. Kahden ensimmäisen vyyhdin ongelma voipi olla liian pieni määrä. Kaveriksi sitten varmaa kainuun harmaata tai ehkä tumman ruskeaa suomenlammasta, riippuen muista väreistä? Onpas nyt vaikea päättää.

Kesken lankojen kuvaamisen syliin änkesi kissa, käynnisti kehruumoottorinsa ja alkoi nukkua. Kaikenlaisia häirikköjä liikenteessä.

4 kommenttia:

 1. No voi vallan hänen maireuttansa! Joo, fiinejä lankojakin joo mutta voi elämän tähden sentäs kuinka tuo kissa on täydellisen muina kissoina, totaalisen välinpitämättömänä maailman muista touhuista ja keskittyy vain ollennaiseen.

  VastaaPoista
 2. Wra: bertta osaa tehdä taidetta nukkumisesta. Nytkin se nukkuu mun sylissä kun istun neulomassa. Aikalailla taju kankaalla näyttää olevan :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihania lankoja olet kehräillyt! Mahtavat sävyt.

  VastaaPoista
 4. A-L: kiitos, väreistä kiitos menee värjäreille. Kaksi vasemmanpuoleista on ThreewatersFarmin. Vaalenpuna-ruskeasävyisen tekijää en muista ja oikean puolimmainen on YummyYarnsilta.

  VastaaPoista