sunnuntaina, joulukuuta 16, 2012

Jahkailu seis

Siivosin kylppärit, imuroin, ripustin pyykit ja laitoin ruokaa. Sitten selkeni millä värillä haluan sen huivin tehdä. Ruumillinen työ taitaa auttaa tämmösiin jahkailuihin. Lankaa vaan puikolle ja annetaan mennä.
Enää ei olisi kuin joku hassu 20 kierrosta jäljellä ja huivi on valmis.

5 kommenttia:

 1. No jos se noin menee, niin minäkin siivoan kylppärin! Mutta pääsen tositoimiin vasta torstaina - siihen asti olen ihan nalkissa palkkatöiden kanssa. Miksi ne eivät aiheuta tuollaista neulemojoa? Minä varmaan räjähtäisin mojosta juuri nyt. Ja pakko olla huuli pyöreänä (kylppäristä huolimatta): että olet nopea!

  VastaaPoista
 2. Outi: monesti kun joutuu tekemäänjotain ei niin hauskaa, vaikkapa kuuraamaan kaakeleita, niin siinä kummasti alkaa keksi muita aktiviteetteja. Ja koska sain niin paljon aikaiseksi annoin itelleni luvan neuloa niin paljon kuin sielu sietää. Ja minähän neuloin. Tuo huivi on kolmiomallinen eli alussa kierrosta syntyy tuosta vaan, nyt ollaan siinä vaiheessa että kierroksella oli reilu 300 silmukaa, joten eteneminen on hitaampaa.

  VastaaPoista
 3. Onko jossain noihin englanninkielisiin ohjeisiin olemassa joku suomennosapu? ..kun itse tipuin aika nopeesti kärryiltä silmäillessäni ohjetta :(

  Kivannäköinen huivi, sopis munkin projekteihin enemmän ku hyvin. Kivat värit olit valinnut!

  VastaaPoista
 4. Nuppu: nettineulelehti ullassa on muistaakseni suomi-englanti-neulesanasto. Kun muistaa että s on silmukka, sts silmukat, knit neulo oikein ja purl nurin, niin niillä pääsee jo aika pitkällle.

  Pidemmissä teksteissä mr. Googlen assari google kääntäjä on aika hyvä. Ainakin jos haluaa nauraa käännöksille :)

  VastaaPoista
 5. Olet sinä nopea!

  VastaaPoista