maanantaina, lokakuuta 22, 2012

Uusia tyyppejä

Viikonloppuna kävästiin keskisessä Suomessa katsastamassa uusi klaanin jäsen. Semmonen pikkuinen tyttö, joka hymyili suupielet korvissa saakka.
Hänelle tuli neulottua lapas-myssy-setti, josta en sitten tietenkään älynnyt ottaa kuvaa. Mutta myssy oli aikas hauska hänen päässään, vaikka olikin numeron kaksi liian iso.

Koskapa automatka on pitkä ja paikoitellen tylsä niin mukana oli autoneulomista. Menomatkalla syntyi pipo.

Malli on Novitan talven lehdestä. Ajauduin katsomaan netistä lehden malleja ja silmä tarttui kivan näköiseen pipomalliin, kunhan vaan ne korvaläpät jättäisi pois. Pitkätukkaisen ihmisen pipossa pitää olla tilaa, joten päälaelta pipo lömpöttää. Kuvassa tosin sattui olemaan nutttura korkealla päässä, joten lömpötystä ei pahemmin ole havaittavissa. Lankoina on Noron Silk Gardenia ja kehräämö Christinan kainuun harmasta.

Kotimatkalla taasen syntyi hyvän matkaa sukkaa. Joululahjat alkavat olla hyvällä mallilla!

Ja kun Jyväskylän lipeillä sattuu pörräämään niin pitihän Titityyssäkin käydä. Olipas Tiinalla siellä sievä pieni kauppa! Ja siellä oli vielä sitä Pip Studion talitinttitapettia, jota olen meidän olkkarin seinälle miettinyt. Mukaan tarttui muutama kerä Holst Garnia, jospa niistä vaikka jonniinmoinen huivi muotoutuisi. Kuvassa langat kellottelevat kirpparilta löydetyn säilytystarjoiluhässäkän lokerossa.

7 kommenttia:

 1. Anonyymi17.28

  Tytsy oli hauskan näköinen myssyssään ja varmaan tykkäsi siitä itsekin kun niin kovasti nauratti.
  -äiti-

  VastaaPoista
 2. Äiti: tai sitten ne pipon mallaajat olivat niin naurettavan näköisiä ettei voinut olla nauramatta?

  VastaaPoista
 3. Teretulemast kotikonnuille. Mies tuossa väitti, että lunta olisi luvassa hurjimpien ennustusten mukaan 10-30 senttiä tälle viikolle. Saattaa olla, että minäkin tarvitsisin jo jotakin pipoa. Tuosta sun piposta tykkään!

  VastaaPoista
 4. outi: se siis tietää mitä rattoisimpia pyöräilykelejä :)

  pistähän pipo puikoille. Mulla oli 4,5 mm puikot ja 100 silmukkaa. Sitten vaan niin pitkää kuin hyvältä tuntuu.

  VastaaPoista
 5. En ehtiny sanoa, notta ompa komia pipo kun oli haipakkaa! Mutta sanonpa nyt. Ja että kiitos käynnistä myöskin:)

  VastaaPoista
 6. Tiina: sun kaupassa on aina kiva käydä, silmänruokaa parhaimmillaan :)

  VastaaPoista
 7. Samaa pipoa minäkin silmäilin siin äNovita lehdessä. (ainoa toteuttamiskelpoinen malli siinä muuten) Ja kyllähän tuo sinun piposi kivalta näyttääkin! taitaa lähteä puikoille täälläkin. Tuo Noro näyttää muuten paremmalta kuin Puro...

  VastaaPoista