sunnuntaina, lokakuuta 28, 2012

Suuri valkoinen

Lumi satoi pari päivää sitten. Olihan se aamulla hauskan näköistä kun vastassa ei ollutkaan vain pimeää ja pimeää vaan valkoista! Vähän piti taas muistella että mitens sitä talvella pyörällä ajettiinkaan ettei ole joka nurkalla nurin.
Bertta on vähän ihmetellyt lunta mutta eipä tuo ole paljoa menoa hidastanut. Ainoa ero kesäulkoiluun on se ettei siellä ulkona olla kerrallaan niin kauaa että ulkoiluttaja kyllästyy. Pakkasella kissa haluaa oma aloitteisesti takasin sisälle. Toki vasta huolellisen heinikon tutkimisen jälkeen. Jo vaikka herra Hiiri olisi kotosalla?
Aapraminkin kanssa on riekuttu. Ensimmäinen vyyhti isosta villakasasta on valmis. Sille tuli mittaa 123 g / 254 m, eli ihan mukavan paksua minun aikaansaannokseksi. Vyyhdin vierellä oikealla puolella makoilee karitsanvillavyyhti (terveisiä Pudasjärvelle), sen strategiset ovat 60 g / 124 m.
Nyt pitäisi mennä tapettia repimään ja äänestämässäkin kait pitäisi käydä.


10 kommenttia:

 1. Mitäs meinat tehdä sinun villasta???

  Minulla on vielä melko paljon viime vuonna messulla ostettu lampanvillaa, erilaiset ruskeat sävyt ja pikkusen tweed näköinen muutama. Mitä mä tekisin niistä?? Osa on vahvistettu nylonilla, osa ei.

  Niinpa, pyörän kanssa mukkelis makkelis. Minä menin melkein 3 kertaa perjantaina nuuriin. Ekakkerran elmässäni että joudun lumessa ajamaan... jiiha. Kyllä lähtee.

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. Kissasi sen kun kasvaa ja komistuu. Me kävimme eilen Valolla kissanäyttelyssä ja hiukan kuumottaa... Vaikka kait se tuo yksi kissa riittää.. Mutta niin ihania kissoja siellä oli! Tsemppiä tapettitaistoon. Minä mietin, että ehtisiköhän tässä vaikka käydä kirpputorilla. Jotenkin tosilaiska meininki.

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä tuo villa. Minulle tuo olisi sellaista, jota vain silittelisi ja ei keksisi mikä malli on "riittävän hyvä" tuolle.

  VastaaPoista
 4. pullaposki jana: jaa-a, lopullisia suunnitelmia ei vielä ole. kasotaan sitten kun vyyhtejä on muutama lisää. mutta oishan se joku villatakki aika kova sana. jos vielä hankkisi vähän luonnonmustaa ja tummaa harmaata kaveriksi ja tekisi jotain kirjoneuletta...

  outi: meidän pojat olivat siellä myös. paapoivat semmoista britti merkkistäbkissaa, joka kuvien perusteellla näyttää semmoiselta "valot päällä muttei ketään kotona" -tyypiltä. tapettia on irronnut jo pari neliötä, jei! bertta onhankkinut vähän talvirasvaa turkkinsa alle, alkaa neiti tanakoitumaan

  hanna: tätä on onneksi sen verran paljon ettei pitäisi päästä syntymään sitä yleistä tilannetta joka käsinkehrättyjen kanssa pääsee syntymään: että mihin se lanka riittää?

  VastaaPoista
 5. Kissakuvat aina piristävät mun päivää.
  Tuo kehräys on nyt niin IN, mutta mä en aio siihen ruveta, ei ei. Kivannäköistä lankaa oot saanu aikaiseksi.

  VastaaPoista
 6. Ihana Bertta! <3 Ja kauniin huurteisia kuvia. Nuo villavyyhdit ovat tosi sieviä!

  VastaaPoista
 7. Voi mikä kattinen täältä löytyy <3

  Meillä ulkona tuijottaa harmaa myrsky vastaan, kesti tuota valkeutta kaks vai kolme päivää :)

  Mutta äänestämisestä tuli mieleeni, että äänestinpä Neulovaa Narttua Kädentaitomessujen käsityöblogi-äänestyksessä, ihan syystä että ja oonhan sen ennenkin tokassut, tämä on eka ja armas käsityöblogi, johon olen aikoinaan koukuttunut :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi12.35

  On niin sävysävyyn nenänpää ja hihna!
  -äiti-

  VastaaPoista
 9. Anonyymi21.00

  Pudiksella ei ole vielä kaikki karitsat lankana (laiskotellaanko täällä?), on taas ollut oikein moniajo päällä. Miksei ihminen voi kehrätä, neuloa ja virkata yhtä aikaa? Lisää käsiä, kiitos!
  Mansikkamaani vilisi poroja, jospa J.Pukki on jo liikkeellä tarkastelemassa kiltteystilannetta... Urheilutermein: teen parhaani ja katsotaan mihin se riittää.
  -Mallu-

  VastaaPoista
 10. Onpa sievä Bertta *purrr!*

  VastaaPoista