sunnuntaina, syyskuuta 16, 2012

Metsäkissa

Bertta on kova kissa ulkoilemaan. Jos sille helistää sen ulkoiluvaljaita, joissa on pieni kulkunen, niin se tulee vauhdilla luokse. Valjaita pukiessa se kehrää ja tohkeilee. Tänään mentiin metsään. Bertta johti jonoa.

Mentiin ihan meren rantaan saakka. Tassujenkaan kastuminen ei niin hirveästi haitannut. Aalloissa kohoileva kaislamatto oli niin kiinnostava. Parasta oli se että kaislojen seasta löytyi sulka. Ne ovat Bertasta ihan parhautta.
Kotimatkalla törmättiin koiraan, jolle piti sähistä ja sylkeä päin naamaa. Samoin löydettiin myyränpesä, joka ratsattiin yltympäriinsä. Herra Myyrä ei kuitenkaan tainut olla kotona tai sitten majaili juuri sopivasti kynsien ulottumattomissa.
Kotona Berttaa vähän harmitti että suurimmat töryt piti pestä pois tassuista hanan alla. Vasta sitten pääsi itse pesupuuhiin. Bertan emäntä myös tuumaa ryhtyvänsä pesupuuhiin, ikkunat kun ovat aivan kauhean likaiset. Se tosin tietää kissan sulkemista johonkin toiseen huoneeseen, koska avoimesta ikkunasta pääsee livahtamaan, no, mihinkäs muualle kuin pihalle.

9 kommenttia:

 1. Ihana Bertta sunnuntaikävelyllä:)
  Hyi ikkunat odottaa meilläkin pesua. Saavat kyllä vielä odottaa...

  VastaaPoista
 2. Ihanhelmee: ikkunoiden pesu on kyllä tympeää puuhaa. Tai ehkä eniten se puuhaan ryhtyminen. Kunhan hommaan sitten ryhtyy niin eihän siinä kovin kauaa nokka tuhise ja onhan ne sitten puhtaana ihan eri ilo silmälle

  VastaaPoista
 3. Sunnuntaiulkoilua parhaimmillaan!

  VastaaPoista
 4. bertta on niin ihana.

  Minä pesin ikkunoita kesällä tohkeissani, ja n yt ne on jo ihan törkyset, kun meillä on miljoona banaanikärpästä omenoiden takia. :(

  VastaaPoista
 5. Betalla oli mielenkiintoinen retki ja oli varmasti mukava seurata sitä.

  VastaaPoista
 6. Awwwww, ihana Bertta! Minunkin kesällä edesmennyt kissani oli juuri tuollainen, tuli juosten eteiseen, kun helisytti valjaita. <3 Nyt on syksyinen luonto parhaimmillaan, tekisi mieli kulkea pitkin metsiä koko ajan. :)

  (Älä puhu ikkunoiden pesusta mitään!)

  VastaaPoista
 7. Voi mussua! Bertta on ihana.

  VastaaPoista
 8. Ei voi kuin toistella muiden kommenteja: Bertta on ihana! Mahtavia kuvia on myös tarinan tukena, kisu sulka suussa on todella hauska!

  Bertalla on selkeästi jo suuri fanclub :D

  VastaaPoista
 9. Niin ihana Pertta! Kilpparit mun syömmein vei!

  VastaaPoista