lauantaina, elokuuta 25, 2012

Löytö Fynd!

Tässä joku aika sitten kaakatin kovasti siitä japanilaisesta misanga-kirjasta. Tuli mainittua että innostusta on kovasti mutta ohjeiden tulkinnassa on pientä haparointia. Eräs ystävällinen sitten tarjoutui käännösavun kanssa. Ja minä sitten huonona ihmisenä yksinkertaisesti unohdin lähettää kuvan tekstistä, anteeksi. Ei ole muuten ainoa asia, joka on päästä haihtunut samantien. Mistähän saisi ostettua lisämuistia?

Eipä kuitenkaan huolta: onneksi meillä on Pinterest! Sitä kautta löysin friendship bracelet sivuston, jossa on kaikki mahdollinen infomaatio niin ohjeista kuin malleistakin. Löytyy kuvalliset selitykset eri solmuista ja niiden yhdistelmistä. Ja joka ikisessä mallissa on todella selkeät kaaviot miten homma hoituu.
Joten ei muuta kuin muliinilankoja ostoskoriin ja hommiin. Kovaa äkerrystähän se on, mutta kyllä se ankan sukulaiseksi on tunnistettavissa! *tohkeilee*
Palstalla on sadonkorjuujuhlat käynnissä. Eilen sain siltä ensimmäisen parsakaalin ja voi että miten hyvää se oli! Kesäkurpitsaakin tunkee aikas valtavia määriä. Ihan pitänyt alkaa ohjeiden hankintaan. Löysin semmoisen muhennoksen, johon tulisi homejuustoa ja kermaviiliä ja valkosipulia ja kaikkea. Varmaan hyvää, mutta veikkaan että kaksi tiettyä pienikokoista ihmistä taloudessamme saattaisivat olla pahoinvoivan näköisiä muhennoksen edessä.
Edit. Lisäsin linkin, kö unohtui...

8 kommenttia:

 1. Kyllä se ihan selvästi ankka on!

  VastaaPoista
 2. Ankka! Hoksasin jo Pinterestistä, että nyt on Soile osunut apajille. Kuuluvatkohan nuo rannekkeet siihen sarjaan käsitöitä, jotka tarttuvat toisiin kuin tauti? Että joko pitää kohta aloitella täälläkin? Neuleet ottavat juuri nyt kyllä niin ohomoon, että saumaa olisi moiselle tartunnalle.

  VastaaPoista
 3. Ohimoon. Mulla mitään ohomoja ole.

  VastaaPoista
 4. pikkusisko: kyllä se siltä kovasti näyttää :)

  outi: juu, pinnitin ohjeita muistiin niin että ranteisiin sattui, hih! Kyllä nauhojen teko varmaan pitää aloittaa teilläkin. Aloittele raidoilla tai vinokuvioilla niin ei mene aivot solmuun heti ensi yrittämällä.

  Sinä olit niitä huivimalleja vailla, joko löytyi mieluinen? Pinterestissä tuli muutama malli eteen joiden kohdalla ajattelin että Outi saattaisi näistä innostua...ovat siellä mun knitting taululla se sugared violets tjs. ainakin ehdolle

  VastaaPoista
 5. outi: ohomoja voisi olla semmonen mojon ylin aste?

  VastaaPoista
 6. Jotain neuleita näinkin sun jo sieltä pinnanneen, mutta käyn tarkistamassa. Olen tehnyt havainnon, että kaikki ihanimmat huivit ovat tosi isoja, oikeita telttoja ja jostain syystä aika ankean värisiä. Ja onhan mulla se sun unikkopeltokin kesken, mutta kun teki mieli oranssia. Kiitos vinkeistä!

  VastaaPoista
 7. Soile, kokeile Kesäkurpitsa kakkua ja leipää, ovat tosi hyviä. Happamien marjojen kera kesäkurpitsaa hilloten saa ihania hilloja. Sopivat kakkujen täytteeksi ja sutnien perusaineiksi. Mahdollisuuksia on satoja minulla on kekemusta siitä ja meillä tykätään.

  VastaaPoista
 8. Pääasia, että solmupulma selvisi. käännösapu ei välttämättä olisi siihen pystynyt. Ja lisämuisti kelpaisi tännekin.

  VastaaPoista