sunnuntaina, heinäkuuta 15, 2012

Jokuntai

Loma alkaa tehdä tehtävänsä. Jos oikein pinnistän niin luulen että tänään on sunnuntai. Se mikä päivän numero on, on liian vaikea kysymys.
Uutispimento on myös aika kattava. En ole lukenut lehtiä enkä katsonut uutisia. Suurin uutinen lienee se, että takapihan kukkapenkistä löytyi kaksi Bowl of Beauty pionin kukkaa. Eikös siinä ole uutista ihan tarpeeksi?

Eilen illalla tuli käytyä palstalla viikon reissun jälkeen. Olihan siellä melkomoista. Pitänee tänään vähän jatkaa siitä mihin eilen jäin.


Eilen illalla tuli myös neulottua viimeiset silmukat Watercourse takkiin. Tänään olisi luvassa viimeistelyjä sekä pohdintoja hupusta. Kuvien perusteella odotin vähän laajempaa huppua, sellaista johon mahtuisi vaikka pää sisälle.
Myös helma saanee oman mietintätuokionsa. Saattaapi ollea että väkerrän siihen vielä i-cord reunuksen.
Pakastin pitäisi tyhjentää ja sulattaa. Näyttää sille että tänään paistetaan pipareita.

10 kommenttia:

 1. Joo mä luulin perjantaina, että on maanantai... Mikä kuukausi on menossa? Kelistä päätellen tammikuu, ainakin täällä etelässä... Takin keltainen lanka näyttää niin kauniilta....

  VastaaPoista
 2. Upea kukka, minulle vieras ihanuus.

  VastaaPoista
 3. Et kai vain väitä, että se Anttilan karahka kukkii?????? Ja komppaan kyllä tuossa huppuasiassa. Olisi tosi hyvä, että pää mahtuisi. Tuo sun pihakiveys näyttää sen verta hyvälle, että saattaapi olla, että kyselen siitä joskus. Jos vaikka ensi kesälle projektia. Ei tarttis uusia joka kesä kuorikatteita ja pikkukiviä, kun tempaisisi tuommoisen jykevämmän version.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi11.24

  Kivet ovat kauniita. Niitä jää tuijottamaan.
  -äiti-

  VastaaPoista
 5. Mokkakissa: veikkaan ettei ole tammikuu koska kahdelta iltapäivällä on vielä valoisaa...

  Sirkkis: näitä on ollut minulla aiemminkin. Ovat ihania, tuoksuvatkin

  Outi: älä huoli, anttilan karahka ei kuki. Mutta kasvaa! Kivien laitto oli iisiä puuhaa ja kiitettävän hyvin pysyvät paikoillaan, yksi piti vaihtaa kun se rupesi keikkasemaan. Pitää miettiä sitä huppua.

  Äiti: luonnonkivet olivat hyvä valinta

  VastaaPoista
 6. Kävin katsomaan Watercoursen ja ihastuin minäkin! Keltainen väri on napakymppi:)

  VastaaPoista
 7. Aivan ihana tuo kiveys.

  Meilläkin palsta on saanut olla rauhassa lomien ajan ja vastassa on varmasti taas jotain hyvin rehevää kun sinne seuraavan kerran uskallan.

  Keväällä se oli keltaisenaan voikukista. valitettavasti en harrasta kasvivärjäystä. Voikukan kukinnoista ei olisi pulaa :)

  VastaaPoista
 8. Ihku pioninkukka! Tillipioni kukki allekirjoittaneen pihassa runsaasti, mutta tuollainen kerrottu vaaleanpunainen vain yhdellä käpäisellä kukalla.

  Pakko muuten kysyä, että palvelinko minä sinua tässä viikolla lankakaupassa? :D

  VastaaPoista
 9. Niini: se malli on kyllä nätti. Ja tämä tuulian tekemä väri on kans aikas nami!

  Amone: ihan koo lomaa ei palstalta voi olla pois. Viikon poissa olo näkyi ja tuntui. Vieläkin jäi kitkettävää. Ja jokut madot olivat reittäneet parsakaaleja.

  Siinak: ja tämä pioni on vasta tänä keväänä istutettu. Ja kylläpä juu taidettiin lankakaupassa kohdata. Virkkuuslangat ja madeline matkasivat miun mukana tänne ouluun

  VastaaPoista
 10. Upea takki, tsekkasin mallin ja mahtava keltainen.

  VastaaPoista