sunnuntaina, kesäkuuta 17, 2012

Sukat sunnuntaiksi

Sukkasouvin satoa on nyt korjattavaksi. Aamulla sämpylöiden kohoamista odotellessa neuloin Monkeyt loppuun.
Monkey 
Malli: Monkey, Cookie A.
Lanka: Väinämöinen, sävyssä tiili
Puikot: 2,5 mm
Fiilis: jeppase-jee


Monkey aloitetiin hetipian Lissujen perässä. Lissujen kanssa kun oli hieman vaikea pysyä elokuvan juonessa kiinni.
Nyt sitten jatketaan vuorotellen Lissujen ja Rhombuksen kanssa. Minä neulon ja Bertta kehrää. Toisinpäin voisikin olla hieman haasteellista.12 kommenttia:

  1. Mihin sä villasukkia enää tarviit kun sulla on noin näppärä jalanlämmittäjä? Ja kehrääkin vielä sun puolesta!

    Ihana Bertta <3

    VastaaPoista
  2. Oppisikohan tuo neulomaan? Jos kehittelisi kissa-agilitya, johon kuuluisi neulomista ja virkkausta noin aluksi. Kun kehräys tosiaan sujuu. Meidän Onni voisi miettiä josko aloittaisi vaikka sukanneulonnasta...

    VastaaPoista
  3. maija: kyllä ne villasukatkin on hyvä olla olemassa. Tuo karvainen jalkojen lämmittäjä kun on kovin ailahtelevainen ja välillä saattaa tulla kynsiä pehmeiden tassujen sijaan.

    outi: en tiijä. voisihan se olla aika metkaa kun katti istuisi puikot käpälissä, tiukka keskittynyt ilme naamalla ja pistelisi menemään. Minä voisin sitten kehrätä sille langat.

    VastaaPoista
  4. Ihana söpöläinen...ja sukatkin on tietty nätit.

    VastaaPoista
  5. Jospa tuo kehrääjämestari opettaa sinulle kehräämisen taidon niin sinä voit opettaa hänelle neulomista ja virkkaamista. Aikas erottamattomat kaverit teistä on näköjään tullut. Kissa on selvästi hyväksynyt sinut ystäväkseen. Ole ylpeä siitä sillä kissojen ystävyys pitää aina ehdottomasti ansaita, sitä ei saa ilmaiseksi. Sinun on siis pakko olla hyvä tyyppi :) Kauniit sukat myös olet neulonut. Ihanat.

    VastaaPoista
  6. Kauniit sukat, hyvän väriset. Pitääpä tutustua tuohon lankaan jossain vaiheessa. Harrastuskaverisi on aivan ihana!

    VastaaPoista
  7. Anonyymi20.55

    Hienot sukat, mutta miksi niillä on tuommoinen nimi? Tuo asetelma, jossa kissa lepää jalkojen päällä on niin tuttu. Ja juu, aika kauan sain vuokraemännän kissaa lahjoa kissan tonnikalalla ja erikoismaidolla, että se suostui jalkojen lämmittäjäksi. Se, että olen koiraihminen näkyy varmasti kilometrien päähän. Landladyn kissaa vaan piti pitää hyvin. OP

    VastaaPoista
  8. Teillä on tuollainen onnellinen 'tyttöjen hetki'. Teillä talossa kehräystä riittää vaikka toinen ei lankaa teekkään . Ihku ihanat sukat.

    VastaaPoista
  9. Tess: söpötsipuputsi. Ja välillä rotta kun roikuu verhoissa :)

    Amuk: se on ruvennut nukkumaan mun sylissä kun mä neulon. Sukan kanssa vielä menee, mutta entäs sitten kun pitäisi jotain paitaa tehdä?

    Tii: väinämöinen on kivvaa lankaa ja väreissäkin löytyy. Yhdestä vyyhdistä saa sukat ja tähkeeksikin jää

    Op: mietin tuota nimeä itekin. Tuli mileen ne muoviapinat joista mm. Toy story elokuvassa tehtiin niitä lenkkejä. Kuvio vähän muistuttaa niitä. Bertakin kokoinen ruipelo lämmittää ihan mukavasti. Toivottaasti se nukkuu jaloissa sitten vähän isompanakin, ei palelisi niin paljoa varpaita talvella :)

    Sirkkis: täällä huristee ihan mukavasti. On bertta rukkiinkin jo tutustunut. Silmät viirulla seurasi liipottimen liikettä. Välillä yritti läpsiä mutta oli vähän epläluuloinen

    VastaaPoista
  10. Apinat on aina vain ihana sukkamalli!Tosi kauniit. Pitäisköhän itekin tekasta vielä yhdt? (taitaisi olla neljännet tässä vuosien saatossa...)

    VastaaPoista
  11. Pirena17.51

    Ihanat sukat ja kisu myös.

    VastaaPoista
  12. Nam, ihanat sukat ja ihana kiisselimurunen!

    VastaaPoista