lauantaina, toukokuuta 19, 2012

Työleiri

Sitten viime näkemän meidän residenssissä on harrastettu Ruumiillista Työtä. On lapioitu, kannettu multa- ja hiekkasäkkejä, harattu, kannettu kiviä, kaivettu, myllätty ja välillä pyyhitty hikeä otsalta. Haettu Visiota.
Takapihalle on saatu aikaiseksi kukkapenkit ja Polku. Pitäisi vielä hakea asennushiekkaa lisää pari sataa kiloa, niin saataisiin valmista. Ostin takapihalle semmosia betonilaattojakin, mutta aikansa kun olin luonnonkiviä naputellut paikoilleen, niin laatat alkoivat tuntua ihan tyhmiltä. Pitäisi siis kehitellä suunnitelma B. 
Laatathan voisi esimerkiksi viedä etupihalle sokkelikivien tilalle. Sitten olisi luonnonkiveä tarpeeksi takapihallekin. Pitää vähän tuumata. Varmaa on se että siippa saa käydä huomenna hakemassa hiekkaa ja auton jouset ovat taas pohjassa.


Tänään oli sitten etupihan vuoro. Helatorstaina jo kaivoin kiviä ylös mullan seasta ja valmistelin alppiruusupenkkiä. Aina sateen lomassa. Tänään jatkoin istutuksilla ja muilla kaiveluilla jo aamu kahdeksalta. Puoleen päivään mennessä oli jo tapahtunut yhtä ja toista.
Mokkakissa oli vähän huolissaan siitä että Oulu nukkuu, kun ei ole havannoinut kivoja huivimalleja. Nou hätä, ihan trendien aallonharjalla täällä ratsastetaan!

16 kommenttia:

 1. On se vaan hyvä, että Oulu vastaa etelän huutoon!:D

  VastaaPoista
 2. Outi: oulussa osataan :D

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihanan näköistä. Pihastasi tulee varmasti hieno. Olen minäkin tuota huivimallia katsellut sillä silmällä. Odotan innolla, millainen huivistasi tulee.

  VastaaPoista
 4. Osataan pihaa tehdä ja huivia neuloa. Molemmista on tulossa upeita.

  VastaaPoista
 5. Hahhah! Mutta minäpäs kävin tänään Menitassa hakemassa vähän Nepalia, kun lanka meinaa loppua maailmasta ja omistaja kertoi olevansa lähdössä OULUUN, koska avaavat sinne lankaliikkeen! Hyvästi vaan teidänkin rahat. T. Etelä

  VastaaPoista
 6. On huivia ja pihaa minun makuun. :)

  VastaaPoista
 7. Sirkkis: saas nähdä mitä noista kiviviritelmistä tulee ja pysyvätkö paikallaan. Ei välttämättä ole tuo perustustentekotaito ihan sitä ässä luokkaa...

  Mokkakissa: se menita täällä jo kertaalleen avasi kaupan tammikuussa. Tuli erinäisiä juttuja ja nyt sitten taas uudelleen yirtystä.

  Mollie: neulontaa ja pihasuunnittelua, siinäpä sitä ammattirepertuaaria :D

  VastaaPoista
 8. Eih, ihana tuo huivi! Arvaa oonko kuolannut sitä ravelryssä...?

  VastaaPoista
 9. Upeaa huivia tulossa.

  VastaaPoista
 10. Piha näyttää hyvältä ja huivi myös. Piti heti huivimalli ostaakin;o)Nyt vaan sopivaa lankaa miettimään!

  VastaaPoista
 11. Siinak: kun nyt noin johdattelevasti kysyt, niin arvaan että kyllä! Malli on kiva ja sitä on aikas joutusa neuloa

  Katju: malli on kyllä kiva ja mukava kun voi leikkiä väreillä

  Vattumato: kiitos, huivimalliin sopii erinäiset lankajämät, ensimmäisiin kierroksiin ei paljoa lankaa tarvita

  VastaaPoista
 12. Aijai, Soile, sinua. Arvaappas tilasinko virkkauskirjoja Etsystä? Juurikin sen, mitä esittelit jokunen aika sitten. Ja kaveri tietysti sille mukaan.

  VastaaPoista
 13. Outi: jaa, ja mimmonens kaveri sitten oli? Siinä kaupassa tulee aina runsauden pula kun tahtois ne kaikki

  VastaaPoista
 14. No se oli semmoinen kaveri, missä oli jotakin kovin värikästä "virkkaa kotiin" tyyppistä. Eihän niistä oikein tiedä, mitä sieltä tulee. Viitisen kuvaa per kirja jättää vähän aina arvailun varaan. Mutta näytti, että olisi pannulapputyyppistä ohjetta; olen kerännyt sellaisia jo Ravelryyn idena yhdistää niistä joku päivä jotain. Odotellaan ja toivotaan parasta.:)

  VastaaPoista
 15. Onpas kertakaikkisen jännä huivimalli. Kauden merihenkiseen muotiin sopiva kalansuomumalli. Pihajutut herättävät kaupunkilaisessa lievää kadehdintaa, mm. aivan ihana Polku!

  VastaaPoista
 16. Kivipolun kuva houkutteli kurkkaamaan tänne, ihanalle ja niin isolle työlle näyttää projektisi:)
  Ilona

  VastaaPoista