torstaina, toukokuuta 10, 2012

Merten takaa

Tällä viikolla on tuntunut ihan oikealta keväältä, aurinko paistaa ja on lämmintä. Eilen tarkeni eka kertaa koko vuodelle ajaa pyörällä ilman hanskoja. Tätä lisää kiitos.

Postipoikakin on kaahaillut milloin minkäkin meren takaa. Ensin tuli ihania Geninnen kankaita. Seuraavana päivänä japanilaisia virkkauskirjoja.

Toisessa kirjassa on pikkuliinoja. Liekö sitten kovaa vauhtia päälle hönkivä keski-ikä vai mikä, mutta mulla on kumma fiksaatio että pitäisi virkata pieniä pitsiliinoja. Muutoin kyllä tunnen itseni ihan terveeksi.
Toisessa kirjassa on erilaisia värikkäitä virkkausjuttuja, lampunvarjostimesta

pompulareunaisiin isoäidinneliöhin.
Tiijä sitten missä tässä kerkiää mitään virkkaamaan. Pihalla kun on päästy vauhtiin. Kiviä on kaivettu ylös ja sitä koivuangervoa on hävitetty, aikamoinen vastus on hän. Sitten pitäisi kuoria nurmikon jämät pois. Sen jälkeen alkaa hauskuus on suunnitellaan tarkemmin polkujen paikat, kukkapenkit ja kaikki muu. Merikin on muuten vapaa, eilen katosi viimeinenkin jäälautta.

Nyt pitää mennä venyttelemään. Tämän iltainen jumppa otti niin voimille että meinasi sinni loppua kesken. Henkiin kuitenkin jäätiin.

13 kommenttia:

 1. Varmin tapa innostua on hommata japanilaisia virkkauskirjoja. Ihan justiinsa haluaisin nuo molemmat! Mukavat touhut sulla siellä, jatkakaa!

  VastaaPoista
 2. Ihanat kirjat ja japanilaisilla on virkkaus vimma muotia ja meilla sen on ollut aina. Noi värikkäät pikkuliinat ovat oivallisia ruokatapletteja pöydälle ja varsinki terassinpöydälle.

  VastaaPoista
 3. outi: mä en tiedä miten ne tekee sen, mutta kirjojen kuvissa kaikki virkatut jutut näyttävät houkutteleville

  sirkkis: ja liinoja olisi kiva virkata semmoisesta oikein ohkasesta langasta. silloin ne ehkä eivät ihan tabletiksi taivu, mutta vaikka kaffekupin pariksi?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi3.13

  Kauhia. Jos käyttäisin tuota sinun mittariasi päälle hönkivästi keskiästä niin olisin ollut keski-ikäinen abt 23-vuotiaana.

  Mutta kirjat ja kankaatovat kyllä ihan karkkeja.

  VastaaPoista
 5. nimetön: eikös se mummoilu ole nykyisin trendikästä? Säilötään, hillotaan, viljellään palstoilla ja virkataan?

  Viime perjantain nyt-lehdessä oli aiheesta hauska kirjoitus. Siinä 23-vuotiaat odottavat kiihkeästi keski-ikää. :)

  VastaaPoista
 6. Pompulareunaisia isoäidinneliöitä!! Eikä!! Liian liikkistä! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanannäköistä kaikki, kirjat ja kankaat - oih! Mulle kans tollaisa, ja aikaa, taitoa ja mielikuvitusta! Tai ehkä ees niitä kirjoja vain katseltavaksi :)

  VastaaPoista
 8. jenniH: eikö ookkin! :) arvaa tekisikö mieli tehdä tuommoinen? montako virkkatua täkkiä on liikaa?

  minna: kirjoja löytyy etsystä, pomadour24 kaupasta...äläkä sitten syytä minua kun pandoran lipas aukeaa ;)

  VastaaPoista
 9. japanilaiset ne osaa kuvata käsityöt kirjoihin niiiin nätisti! upea lintukangas!

  VastaaPoista
 10. saariston kasvatti: minäkin tykkään

  rinna: geninnen maalaukset ovat aivan älyttömän ihania. ei ole kerta eikä kaksi kun olen yrittänyt valkata minkä kuvan tahtoisin. ja sitten kun huomasin että Alegria sarjan kankaat olivat tulleet myyntiin niin ostin samoin tein. Tosin nämä saattavat olla sarjassa kankaita joita ei raaski käyttää mihinkään :)

  VastaaPoista
 11. Lampunvarjostin on aivan ihana.

  VastaaPoista
 12. Nyt se sit selvis mitä meidän keittiön lamppu kaipaa. :D

  VastaaPoista