maanantaina, maaliskuuta 12, 2012

Testi

Juu, siinä tosiaan meni se viisi minuuttia ja langat oli levitelty keittiön pöydälle ja teekin keitetty. Sitten vaan lankaa koukun ympärille.
Syntyi heksa, joka ei sitten kuitenkaan oikein puhutellut. Haeskelin sitä japanilaista virkkauskirjaa, sitä jossa on 300 mallia. Ei löytynyt mistään. Käänsin kirjahyllyn niin olkkarista kuin yläkerrastakin. Mutta ei. Tietääkö kukaan missä se on?
Tästä suivaantuneena istuin takasin pyödän ääreen ja muistin että jossain on se silkkilangasta virkattu tyynynpäällisen raato. Raato siinä mielessä ettei se koskaan tullut valmiiksi. Kaivelin sen esille ja päästelin menemään. Reunan tekoon katsoin vähän mallia Pinterestin virkkuukuvasta. Neliö oli syntynyt ja se puhutteli. Aika kiivaasti puhuttelikin!
Pitää vielä vaan purkaa ne irti toisistaan ja kerrankin kokeilla pingottamista virkkuulappusten kanssa. Nämä kaipaavat sitä. Ai, mitä näistä tulee? En tiedä vielä. Jotain kivaa?

11 kommenttia:

 1. IIK (ihania)! Ei niistä voi tulla mitään muuta kuin kivaa. On se vaan hyvä, että rupesit virkkaamaan!:)

  VastaaPoista
 2. Se kirja. Niin ärsyttävää. Yksi ainoa kirja, jonka haluat ja just se on häipynyt... Aina sama juttu. Miksei häivy kaikki ne muut joita kukaan ei enää tarvii... Ja liian pienet teepaidat, miks häipyy ne sopivat?

  VastaaPoista
 3. Outi: iik iik. Kasvivärjätyt värit ovat ihania. Niitä voi yhdistellä miten vaan

  Mokkakissa: sanopa muuta! Like a ten thousand spoons when all you need is a knife. Tai jottain semmoista.

  VastaaPoista
 4. Onpa nappaavan hyvännäköistä taas tulossa. Täällä oli mukava käydä lukemassa edellisiä keväisiä juttuja ja kurkkaamassa raikkaita "oksennuksia"...
  Kyselin tuolla aiemmin, että mitä kautta olet hankkinut Tuulian värjäämiä kehruukuituja?

  VastaaPoista
 5. isrik21.34

  Etsi jotain muuta. Vaikka kumisaappaita. Eiköhän se kirja tule vastaan :))

  VastaaPoista
 6. Pirle: anteeksi, mulla on mennyt sun kommenttisi ohi. Tuulian värjäämät villat olen ostanut/kinunnut/vaihtanut suoraan tuulialta. Rohkeasti vaan hälle viestiä!

  Isrik: kumpparit on kylppärissä....mutta se on totta että kun etsii jotain niin löytää kaikkea muuta. Se virkkuukirja vaan on aika iso, a4 joten en nyt yhtään älyä missä se on. Tietty siipan moottoripyörälejtien välissä

  VastaaPoista
 7. Kivan näköiset neliöt ja väritkin ovat herkulliset =)

  VastaaPoista
 8. No kyllä kannatti virkata! Nämähän näyttää niin mahtavilta! Olen kyllä niin katheellinen ko sulla on nuin hienon värisiä lankoja. Miksi mie aina ostan harmaita ja valkosia?

  VastaaPoista
 9. Onpas ihanan näköistä! Muutenkin blogiasi on ilo lukea!

  http://sohvaneulomo.blogspot.com/2012/03/tunnustus.html

  VastaaPoista
 10. Ihania värejä !! Oppisimpas itsekin virkkaamaan, virkkaus on minulle ihan uusi maailma ja vielä täysin kokematta.

  VastaaPoista
 11. hyvännäkönen malli ja väritkin niin sopuisat... ai että.

  pingottamiskokeiluista ja työskentelytavasta luen mielelläni lisääkin, nimim. olisi varmaan pitänyt näin tehdä...

  VastaaPoista