tiistaina, tammikuuta 31, 2012

Mekotus

Tarttui niiltä antiikkimessuilta vähän muutakin mukaan kuin se Grapponia ja Kobra. Sinne oli vaatemyyjäkin lähtenyt mukaan, ja sille osastolle tuli sitten jumitettua kun muu anti ei oikein ilahduttanut.

Myyjällä oli Creamin vaatteita joista tykkään. Osa Creamin vaatteista on liian röyhelöisiä ja tyhmän (lue arsen) värisiä. Nyt kuitenkin natsasi ja harmaa, collegeneuloksesta tehty takki lähti matkaan. Huivin sain kaupan päälle.
Passaa talvella mekoksi ja sitten keväämmällä voipi käyttää takkina. Tähän olisi kiva hankkia semmonen alumekko. Vimassahan niitä olisi, oiskohan yhtään alessa? Normihinnalla ovat jotenkin tyyriitä, noinniinkuin alumekoksi.

6 kommenttia:

 1. Se on hyvännäköinen; nappiostos! Minulla on ko. merkin kanssa hiukan samaa pulmaa. Osa vaatteista on tosiaan ihan liikaa "jotain", mutta joukossa on tosi kivoja. Ja hinta taitaa olla hiukan edullisempi kuin OddMollylla, vaikka samaa tyyliä kait noilla haetaan. Eli ei ne hullummat messut sitten olleetkaan?

  VastaaPoista
 2. Oi että, kelpais mullekin tuollainen!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi19.56

  Olet niin hyvän näköinen, että näytönohjain lakkasi toimimasta.

  OP

  VastaaPoista
 4. Peikkotyttö: wiu wau!

  Outi: oddmollyllä on ehkä värikkääpiä ja enemmän kuvioita. Creamin vaatteet on monet yksivärisiä mutta sitä rimpsua ja rämpsyä on joissakin pikkasen liikaa. Hintapolitiikka on oddmollyä ystävällisempää. Mollyn vaatteet kävisivät semmoisella -80 prossan alella...

  Usimarjaana: no toivotaan että osuu sinunkin matkan varrellesi

  Op: eikös se linssi mene yleensä ihan vastakkaisesta syystä rikki :D

  VastaaPoista
 5. Onpas se ovela. Tykkään noista taskuista. Niin, ja mekko/takki istuu sulle tosi hyvin! =o)

  VastaaPoista