tiistaina, tammikuuta 10, 2012

Kummallista

Kävin tänään kahdessa lankakaupassa mutten ostanut lankaa grammaakaan. Tuumasin etten tartte. Vähän huolestuttaa tämmönenkin mahdollisuus ettei tartte, ettei halua. Outoa.

Tosin kovin paljon kamalasti ei kannata huolestua, sillä lauantaisella Titityy-lankakauppareissulla mukaan tarttui useampikin gramma. Vaikkapa tämmöisiä pikku palleroita.
Aika suloisia? Ja kun on ostanut palleroita niin niistä pitää sitten neuloakin palleroita.
Kehrättävääkin olisi, värit ovat ainaskin niin houkuttelevat että! Lauantaina sitten kehrätään porukalla Lumoavassa Langassa.
Ps. Se käsin kehrätystä oleva juttu on valmis, palataan siihen kun on jotain valon kaltaista ainesosaa ilmassa. Ja siitä purkutakista on nyt neulottu uudelleen ensimmäinen etukappale. Jei!

12 kommenttia:

 1. Upeita värejä ja kuvia olet saanut, jos iltapäivän hämärissä olet noita filmannut. neuleeksi muotoutuvat pallerot ovat suorastaan, hui, himottavia!

  VastaaPoista
 2. Tuo Fine Tweed on kyllä houkuttelevan näköistä. Ja minäkin selvisin lankakaupasta ilman ostoksia...

  VastaaPoista
 3. Pörrö19.34

  Pitkään olen seuraillut puuhiasi käsitöitten parissa enkä voi kuin ihmetellä tuota taitoa ja energiaa! Olet aivan uskomaton! Täytynee yrittää etsiä Oulusta se Jane Austen Knits, vaikutti olevan kiinnostava. Terveisiä täältä Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan rajamailta Pörröltä!

  VastaaPoista
 4. outi: nämät on otettu suoraan lampun alla :DD nämä pallerot ovat nyt vallanneet, taas kerran, kaikki ajatukset. olen jo keksinyt aika monta neuletta mihin aion niitä tunkea.

  sanna: fine tweed on aikas makoisaa. Ohkasta, yksi säikeistä, kiva tuntu ja syvät värit. Voiko ihminen oikeastaan enempää toivoa?

  pörrö: no heipat vaan sinne rajamaille! mun kait pitää sanoa itteani elämäntapapuuhaajaksi. jottain pittää olla aina väkertämässä. Akateemiseta ostin omanan Janeni, tämän hetkistä tilannetta en tiedä. mutta ne ovat niin kilttejä että kysyvät muista Akateemisista jos omasta hyllystä on päässyt loppumaan. Ja e-lehtenä taitaa löytyä Interweaven sivuilta.

  VastaaPoista
 5. Voi tuota Rowania, ihanaa <3 Ja mä taidan etsiä tuon Austenin kans, on ne kivoja malleja, vaikkei ehtis muuta kuin lehden sivulta ihailla.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi22.03

  Austenin neulelehdet ovat kadonneet kaikista tutuista nettikaupoista ja akateemissakin on jo pitkä lista tilauksia. Vai onko jollain parempaa tietoa??

  VastaaPoista
 7. Erika: tää fine tweed on uusi tuttavuus, mutta jos se on minusta kiinni, niin tulemme syventämään suhdettamme

  Nimetön: hankin omani jo ennen joulua, joten tämän hetkisestä tilanteesta en osaa sanoa. Suomalaisten neulojien ryhmässä ravelryn puolella tiedotellaan mistä lehteä on vielä löytynyt. Ja kannattaa muistaa se e-lehti mahdollisuus, sitä luulisi olevan tarjolla. Todettakoon etten ole käynyt tsekkaamassa viime aikoina

  VastaaPoista
 8. Anonyymi23.24

  Melkein epäilisin sairautta. Mutta haa, itse olin Hesassa, ja majapaikan lähellä oli sekä lanka- että kangaskauppa ja minä sanoin viisaasti, että seuraavalla kerralla sitten, kun on entiset tehty. OP

  VastaaPoista
 9. Anna mennä vaan palleroidesi kanssa! Sulla on niin upea värisilmä noiden kanssa, etten voi kun ihailla. Muistelen, että messuilla vinkkasit jollekkin huiviasi ihailleelle violetti-keltainen väriyhdistelmästä ja aika monella meistä vinkkisi kuulleesta hiukan naama väännähti; ehdotuksesi taisi olla rajalliselle mielikuvitukselle turhan reipas. Mutta eikös ne ole tuossa: violetti ja keltainen? Ja voi turkanen, miten upeilta ne näyttävät!

  VastaaPoista
 10. op: sairaus tai ihmeparaneminen, ota siitä selvää

  outi: pukataan palleroa :DD vastavärit ovat hienoja keskenään, mutta niillä pitää olla tietty suhde. tummaa violettia ja likaista keltaista, kirkasta vihreää (lime) ja leiskuvaa pinkkiä, petroolin sinistä ja murrettua oranssia. kun valitsee värejä niin niitä kannattaa laittaa vierekkän ja katso mitkä värit ja sävyt soivat keskenään. Pinkki ja likainen keltainen, magenta ja oranssi, tummaan tumma sininen ja sinappi...näitä piisaa. sulle grafitin harmaata ja leiskuvaa magentaa?

  VastaaPoista
 11. Hyvälle kuulostaa!

  VastaaPoista
 12. Voi mitä värejä, oikein tykättäviä.

  VastaaPoista