lauantaina, marraskuuta 05, 2011

Pöllö istu puussa

Onpa ihana että kamat ovat vihdoinkin aikalailla paikoillaan, ja kotona voi vaikkapa ihan vaan olla. Toki olkkarin järjestys pitänee vielä muuttaa kun se ei tunnu hyvältä, mutta sen kerkää sitten joku toinen päivä. Juuri tällä hetkellä olen lopen kyllästynyt kanniskelemaan tavaroita ympäriinsä sekä ylipäätään kaikenlaiseen järjestelyyn.

Nurkkaan pitää hankkia kunnon valo. Nyt siellä on katossa rappujen lamppu, jonka valo on vähintääkin huono millekään tarkemmalle näpertämiselle. Huonosta valosta huolimatta testasin Nurkkani ominaisuuksia ja kas, kas, pari pöllöä putkahti maailmaan.

Pieni omi heti itselleen ensimmäisen ja risti sen Nupsuksi. Ei siinä sitten auttanut kuin väsätä toinenkin pöllö. Siitä tuli vähän tyttömäisempi.
Ohjeen pöllöihin löysin Pinterestin kautta. Mainio paikka, olen ajatellut liittyä sinne itsekin, mutta liittymiseen tarvitaan Facebook-tili. Joten jäi sitten tekemättä. Jos kuvallista innoitusta kaipaa, niin tervemenoa selaamaan.

Kuvissa olevat pienet sienet ovat Haaparannan Icasta. Olivat niin söpöjä etten voinut vastustaa. Niiden isoveljet roikkuvat keittiön ikkunalla.

9 kommenttia:

 1. Kyllä Pinterestiin pääsee ilman FB-tiliä, mukaan vaan! En ihan tarkkaan enää muista miten liittyminen hoitui, mutta laita ylläpidolle meiliä niin neuvovat tarkemmin.

  (Supersöpöjä nuo sienet! Ja pöllöt on aina ihania!)

  VastaaPoista
 2. Hienot pölllöt ja mainiot ilmeet niillä!

  VastaaPoista
 3. Voee mitä pöllöjä! <3

  VastaaPoista
 4. Kiva, että Nurkka on "uudistettu" ja nuin hauskoja siellä synnytetty :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä, en ollut mistään Pinterestistä kuullutkaan. Kävin pyrkimässä sinne, mutta ei kyllä kysytty mitään Facebookista. Piti vain antaa sähköpostiosoite, jonne sitten tupsahti meili ja tieto, että olen jonotuslistalla.

  Pöllösi ovat kivoja!

  VastaaPoista
 6. Sama ongelma Pinterestin kanssa täällä. Pöllöt on söpöjä!

  VastaaPoista
 7. mevrouw: ja voihan siellä aina surffata vaikkei jäsen oliskaan.

  jii: kiitos, saas nähdä pitääkö tehdä vielä lisää. Pieni kun on sosialisoinut molemmat itelleen. Ovat kuulemma kaksoset

  maija: nämät ovat söpösiä. Mukavia myös tehdä

  pirle: nyt onkin mukava komentaa itsensä Nurkkaan, hih!

  ellimelli: Juu, eka pääsee jonotukseen ja sitten tulee meili että nyt voipi liittyä ja sitten pitääkin mennä FB tilin tai twitter tilin kautta. Siihen se sitten tyssäsi. Itse en ole FB:ssä enkä halua avata sitä vain pinterestin takia

  outi: eikö oo tyhmää että pitää olla kaikenmaailman tilejä sinne tänne? Rikke on kohta valmis, ja siitä ei tulee harmaa...

  VastaaPoista
 8. Just joo, onpas ovela taktiikka. Tosin voihan Facebookin avata tilin ja olla sitten käyttämättä koko juttua eli hyödyntää sitä vaan Pinterestiin.

  VastaaPoista
 9. Pinterestiä voin suositella, ihan mahtava paikka. Twitter-tunnareilla voi myös liittyä, niitähän ei tarvitse käyttää muuhun kuin tuonne Pinterestiin tunnistautumiseen. Sen jälkeen voi loggautua sisään meilitunnuksella.

  VastaaPoista