torstaina, lokakuuta 06, 2011

No oho!

Edellisessä postauksessa minulla oli se ideakuva keittiön nurkasta. Siihen ikkunan alle passaisi just hyvin joku pieni puusohva tai penkki, pieni siro pöytä ja pari tuolia. Siinä olisi sitten kiva hörppästä aamuteet ilman että pitää mennä "salin" puolelle. Päätettiin sitten käydä katsastamassa kirppareita. Mikä mahtaa olla mahdollisuus löytää liki samanlaiset pinnatuolit? Mutta niin ne vaan tulivat vastaan, vielä ensimmäisessä paikassa:

Samalla katsastelin itelleni työpöytää. Täytyy kuitenkin todeta että esim. SPR:n Kontissa ja Pelastusarmeijalla ei huonekalujen hinnoittelijalla ole ihan homma lapasessa. Huonekalut maksavat aivan liikaa huomoiden niiden kunto. Pieni, matala kaapillinen lipasto kun nyt vaan ei voi maksaa 150 euroa. Olen miettinyt että miten saisin mahdutettua kaikki kässäkamppeeni yhteen tilaan. Siihen ei taida yksi pieni lipasto riittää. Pitääkö katella kirjahyllyjä?

15 kommenttia:

 1. Onnittelut lehtikuuluisuudelle ;))

  VastaaPoista
 2. Kauniit tuolit vaikka itse sanonkin! Mulla on nimittäin aikoinaan ollut juuri samanlaiset, kirppikseltä ostetut. Tykkään edelleen kovasti. :)
  Olet oikeassa tuossa hinnoitteluasiassa. Kirppishuonekaluista pyydetään yllättävän usein lähes antiikkikaupan tasoisia hintoja. Mutta niin kauan kuin löytyy maksajia, löytyy myös ylihintaa.

  VastaaPoista
 3. Pitää. Mikään ei riitä. hajauttaminen on päivän sana.:) Mulla on kokonainen vaatekaappi langoille (yes, voisi vähän niitä neuloakkin), 24-laatikollinen lipasto omille ja tyttöjen askartelutavaroille plus oma työpäytä purnukoineen, laatikoineen jne. Lisäksi kirjahyllyä ja kaappia kirjoille, lehdille sekä pitseille ja liinoille ja vaatehuuoneessa jemmassa vielä kankaat. Aika kamalasti tavaraa.:) Ja kuule sano mulle, jos löydät puisen pienen kivan sohvan; tai siis useampia. Minäkin etsin sellaista.

  Ps. tuossa yllä onnitellaan lehtikuuluisuutta; en tiedä mistä on puhe, mutta minä onnittelen sitten kirjakuulusuutta. Luin just kirjan, jossa siteerattiin sua.

  VastaaPoista
 4. lellu: kiitos :)

  sara: nämä ovat kivan jämäkät ja niissä on hyvä istua. kaitpa niille kirppishuonekaluille sitten ostajakin löytyy, mutta usein ne hinnat saavat vaan pyörittelemään silmiä.

  outi: tähän oli oikea tunnustus, minä en ole ees itselleni tunnustanut miten kamalasti sitä kässätavaraa on. Sitä on kaapeissa, laatikoissa, arkussa, sängyn alla, sohvan vieressä... ties missä. Siipankin mielestä olis kiva jos ne kaikki olisivat samassa paikassa. Pitänee ottaa se isoin makkari sitten omille kamoille?!

  Mitä lehtikuuluisuuteen tulee niin minua siteerattiin uusimmassa Suuressa käsityölehdessä. Mutta missä ihmeen kirjassa minua on siteerattu? Nyt ei tule mieleen, anna vinkki?

  VastaaPoista
 5. Muistatkos minkàlainen 'tyòpòytà' minulla on? Hankittu Keuruun tyòkeksukseta melkein tarvikehinnalla. Onkos siellàpàin moisia tyòkeskuksia?

  VastaaPoista
 6. Meille tehtiin kesälläteinille kapea työpöytä ikean hyllylevystä ja lipastosta. Onko teilläpäin kierrätyskeskuksia? Siellä hintapolitiikka on paljon järkevämpää. (Singerin rautajalka, joka päätyi grilliksi 5 e;)

  VastaaPoista
 7. Hiphei, minäkin bongasin sinut! :) Ja kauniit tuolit, vielä hienommat kuin ideakuvassa!

  VastaaPoista
 8. lissu: nyt täytyy myöntää että en muista. oliko se joku taso jonka alla oli hyllyjä tms? työkeskuksista en osaa sanoa, kaitpa semmoisia näin isosta kaupungista löytyy

  rva kameleontti: siinä kirppispöydässä vaan oli jotain semmoista kivaa 50-lukulaisuutta, mutta kyllähän se siltä vaikuttaa että ikea linjalle mennään. Siippa oli tänään käynyt kierrätyskeskuksessa. paljon oli kuulemma kaakeleita. Oli ostanut uudet tukevat ulkoilukengät 20 sentillä...

  piukka: bongaa soile :D tuolit on nätit ja niitä on itse asiassa kolme. saan yhden omaan nurkkaani

  VastaaPoista
 9. Oletko muuten nähnyt uusimman Taito-lehden? Ilun puntarissa oli Leikkipuistoneuleet, sanottiin siinä toki muutakin, mutta sua saattaa kinnostaa tämä osuus: Taitto on selkeä ja kaunis. :)

  VastaaPoista
 10. taina: Jaa että sinnekin asti on ennätetty :D siitä tuli kiva, vaikka itse sanonkin. Harmi että painon kanssa on nyt vähän ongelmia, josko ne kuitenkin saataisiin ratkottua

  VastaaPoista
 11. Just luin uutta Käityölehteä ja siellähän sinä.:) Ja kirja on Laura Honkasalon Kotitekoista. Itsetekemisen ihanuudesta. Sivulla 61 tarkemmin sanottuna. Jos haluat, voin tuoda kässämessuille ja sulle vaikka lainaksi.:D

  VastaaPoista
 12. Voihan vinetto. Kirjan nimi on siis Kotikutoista. Mä meen nyt nukkumaan; tarvista näköjään ois.

  VastaaPoista
 13. Joo mäkin meinasin pyörtyä kun luin lehden. En nyt sentään ihan, mutta MUN blogiakaveri oli hienosti esillä!

  VastaaPoista
 14. Mä olen samaa mieltä kirppishinnoittelusta. Kiva että joku muukin sanoo sen ääneen.

  VastaaPoista
 15. Ihan naurettavaks on menny tuo hinnoittelu kyllä. Meilläkin aletaan kallistua expedit-ikealaiseen, vaikka kovasti haluaisin ylläpitää vanhan ajan tunnelmaa ainakin olohuoneessa..

  Mutta anyway huippua on tuo, kun löytää tarpeellista juuri, kun sitä on alkanut tarvitsemaan; taitaa palaset loksua hyvin kohilleen siellä :)

  VastaaPoista