sunnuntaina, syyskuuta 04, 2011

Kun mikään ei riitä

On taas se aika vuodesta.

Vasta kotona tajusin että olin ostanut 80 tulppaanin sipulia. 80! Mihin ne muka mahdutetaan?


Tänne takapihan ryteikköön?


Vai etupihan viidakkoon?Epilogi:
Mahtuivat kuitenkin. Pelkään vaan että tuhosin kirjopikarililjoja, kun en  millään muista niitten tarkkaa kohtaa. Pari skillaakin saattoi mennä, mutta se nyt on semmonen leviämään ettei pari sipulia tunnu missään. Takapihan kukkapenkissä on huono multa etupihaan verrattuna. Kyseinen penkki pitäisi muutekin uudistaa. Siinä vaan on kaksi pionia ja niitähän ei sovi häiritä.

Koska tilaa löytyi, niin pitäisiköhän hankkia vielä jotain muutakin? Narsisseja? Krookuksia, niitähän voi tunkea mihin vaan!

ps. Tää bloggerin uusi tekstinjulkaisujuttu on vähän outo. Noh, kait siihen tottuu.

5 kommenttia:

 1. Mikä uusi tekstin julkaisujuttu?? Mulla menee näköjään nkyään kaikki asiat jotenkin ohi. Ja hurraan tulppaaneillesi! Mahtuu ne. Ja pakkohan niiden kanssa on vetää överiksi, kun ei ne nouse kaikki kuiteskaan. Vaan aatteleppa jos nousevat!

  VastaaPoista
 2. oouti: eilen huomasin sen uuden systeemin kun tekstiä latasin. Päätin kokeilla. Vanha versio muisti missä koossa ja mihin kohtaan haluan kuvat. tämä uusi laittaa ne omalla tahollaan ja sitten on pitänyt räpeltää ne yksitelleen. Ja jos tekstiä leikkaat eri kohtaan, niin saattaa kuvan asettelukin vaihtua. Ja kirjasin ei meinaa millään pysyä sinä minä sen haluan. Lisäksi html-koodi on erinäköistä, joten en vielä osaa ymmärrä sitä: ennen kuva alkoi sillä onblur ja nyt se on jotain muuta. Mutta kuten sanottua, niin eiköhän tähänkin opi.

  Tulppaaneja on hyväistuttaa paljon, koska kaikki eivät nouse ja myyrät syö loput. pitäähän niillekin ruokaa olla

  VastaaPoista
 3. Voisithan sinä lisätä sitä ruukkuviljelyäsi. Nostelet ruukut sitten talveksi - ai niin, mihin?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi16.36

  Teillä on nätit istutukset; eivät mahdu enää rikkaruohot kasvamaan. Kaipa minunkin pitäisi niitä sipuleita istutella, myyrät tai jotkut ovat tuhonneet niin paljon entisiä. Nyt on sitten ilmaantunut pieniä kotiloita vähän sinne sun tänne. Niistä olisi päästävä eroon.
  -äiti-

  VastaaPoista
 5. Onpa täällä paljon kivaa katseltavaa!!!

  VastaaPoista