sunnuntaina, heinäkuuta 10, 2011

Sunnuntaina meillä
Yritän rauhoittua. Kun on viikko tolkulla laukannut tuli persieen alla, kilometrinen ja aina vaan kasvava to-do-lista vaatimassa, niin on vähän hankalaa olla tekemättä mitään. Mielessä vaan pörisee että pitää, täytyy, on pakko. Että ihan ei vielä hunningolle ole päästy. Ei edes Ingvar Kampradin kauppaan, koska pakoputki tipahti Haukiputaalle.

7 kommenttia:

 1. Kuvissa kerronta, on sunnuntai ja leikit ja käsityöt odottavat jatkoja.

  VastaaPoista
 2. sirkkis: on kyllä niin veltto sunnuntai ettei mittään! kuumaa ja kosteaa eikä jaksa.

  VastaaPoista
 3. Haukiputaalle. Ettepä tosiaan kerinnet kovin kauas. Siinä matkatunnelma taisi ns lässähtää.:) Noh, toisen kerran sitten ja toivotaan sille reissulle ropa kaupalla löytöjä.

  VastaaPoista
 4. No voi voi !
  Harmi ettette päässeet ulkomaille tänään!
  Me lähdettiin täältä surullisen kuuluisalta "Puttaalta" samaiseen puljuun ostamaan täydennystä servietti varastoon . Ja niinhän siinä kävi taas ,et kärry oli täynnä ja rahat loppu kangasosaston jälkeen . Taas kaasu pohjassa lamppujen ja taulujen ohi . Onneksi ehtii vielä käydä hakemassa kynttilät syksyksi myöhemmin ...Jos tänään olisin sinut bongannu ,niin olisin uskaltautunut henk.koht. kiittämään tästä ihanasta blogistasi !!!!Mukavaa lomaa! Terveisin Mia

  VastaaPoista
 5. outi: voi käyttää myös termiä että siihen reissu kolahti. varsinkin kun se putki roikku auton perässä ja ajettiin moottoritiellä neljääkymppiä. siinä ihan riemu repesi!

  mia: ei ikeasta VOI lähteä ostamaan pelkkiä serviettejä, ihan mahdoton ajatus! ensi viikolla on uusi yritys. saas nähdä mikä silloin leviää, auto on selvästi haistanut että mulle on maksettu lomarahat :)
  mukavaa kesää sinullekin

  VastaaPoista
 6. no voihan kurjuuksien kurjuus. muistahan ottaa ihan relax, ja to-do -listalta vähän tärkeysjärjestykseen asioita. minä en osaa priorisoida, ja kun on tuommoinen "pakko tehä!!" -olo, niin ihan kaikki pienetkin tuntuu elämisen kannalta välttämättömiltä tehdä just sillä punaisella sekunnilla. ei järkevää.

  VastaaPoista
 7. leal12.03

  aina ei ole pakko vaikka se to-do-lista olisi kuinka pitkä, se ei karkaa minnekään, se löytyy sitten taas kun on keräillyt sitä toimintahalua vaikka vähän laiskottelemalla. hyvää kesää

  VastaaPoista