sunnuntaina, kesäkuuta 12, 2011

Edistystä


Hihojen välinen osa on edistynyt. Kohta ollaan samoissa kohdin hihojen kanssa. Silleen optimistisesti ajateltuna. Sitten pitääkin miettiä, mikä mahtaa olla seuraava kuvio ja millä väriyhdistelmällä. Tämmönen disain äs juu kou -juttu tämä.

Ne siivekkäät eivät anna kasvimaan olla. Siellä kaivetaan jatkuvasti, oljet vaan pölisevät. Ja jos suojapeiton saa jostain kohdasta revittyä auki, niin se myös revitään. Kurkun taimet ovat vähän väliä haudattuina katteen alle, saas nähdä saako niistä mitään satoa. Herneen siemenetkin taitavat olla jossain muualla kuin mullan alla.
Tämän vuoksi palkkasin kasvimaalle vahdin. Saas nähdä onko sekin huomenna revitty kappaleiksi.

11 kommenttia:

 1. Siellähän on sitkeätä sakkia! Eikö niille ole teillä päin muuta evästä eikä hupia kuin sun pelto? Saavatko toisten tilkut olla rauhassa vai onko pelättimiä siellä enemmänkin?

  VastaaPoista
 2. Tää on pellon eka pelätti.

  Niitä variksia tuntuu nyt olevan ihan laumana. Kun tuota ukkoa mentiin tekemään ne olivat toisella palstatilkulla, ja siellä kuule ahmittiin jotain ja vauhdilla. Ovat näköjään keksineet että apetta löytyy pienellä vaivalla.

  Voihan se mun kiusaaja olla joku toinenkin elukka, mutta kyllä vähän veikkaan että herra musta-harmaat ovat asialla. Pitää kohta miettiä sitä tussaria

  VastaaPoista
 3. Työkaveri kehui hyväksi harakan pelättimiksi lasten vappuviipperöitä. Itse en ole vielä kokeillut, olen virittänyt verkon palstan päälle se on pitänyt kutsumattomat vieraat pois eikä ole peloistani huolimatta jäänyt linnut kiinni verkkoon.

  VastaaPoista
 4. Voi hyvänen aika, anteeksi, mutta multa pääsi ääninauru kun luin tän postauksen. Kertomuksesi siivekkäistä puutarhankuopsutteluapulaisista jäi mieleeni ja olen oikein miettinyt että kuinkahan siinä käytiin. Toivottavasti vahti hoitaa hommansa C:

  VastaaPoista
 5. Mä en ainakaan uskaltaisi lähestyä teidän kasvimaata!!! ;o)

  VastaaPoista
 6. Harmi, etteivät ole rikkaruohojen perään. Nehän voisi pian työllistää.:) Ja sua varmaan ilahduttaa, että taitaa olla varislintujen rauhoitus- ja pesimäaika käsillä. Tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
 7. katrir: katotaan miten hyvin ukko hommansa hoitaa. sitten katellaan vipperöitä ja jos sekään ei auta, niin pitänee ite seisoa passissa

  maija: toivossa on hyvä elää. Mutta ärsyttäviä siivekkäitä!

  hanna: pare pysyä poissa!

  outi: mistä ne tietääkin mikä on viljelyskavi ja mikä tavallinen rikkaruoho? häh? minäkään aina erota mikä maasta nouseva on mitäkin

  VastaaPoista
 8. Oot siis tyònantaja. Miltàs se pomoilu maistuu? Lisàà vain noita cd-levyjà, niin eikòhàn musraharmaat ymmàrrà.

  VastaaPoista
 9. Vähän oli alainen velton oloinen, ryhti oli mennyt huonoksi. haukuin sen sitten suoraksi. Mutta hommansa oli hoitanut. Varis-perhe on keskittynyt tuhoamaan pellon toisen laidan palstoja.

  cd levyjä ei meinaa löytyä,pitää kaivella kaappeja

  VastaaPoista
 10. Disain äs juu kou on aina kunnioitettavaa, omat vastaavani vaativat useimmiten re-disain äs juu kou -osion :-)

  VastaaPoista
 11. Anonyymi8.46

  Kasvimaan hoito kyllä pitää puuhassaan.
  Jos ei sää aiheuta harmia niin sitten jokin muu asia.
  Mutta mukavaa sen täytyy olla koskapa joka kevät nousee siementenosto- ja maanrapsutuskuume.
  -äiti-

  VastaaPoista