maanantaina, helmikuuta 28, 2011

Haastemies kävi


OulunKouluKunnan osakas vastaanottaa esitetyn haasteen ja vastaa että:

1. Milloin aloitit blogisi?
Aloitin blogin pitämisen kuusi vuotta sitten. Startti tapahtui hiljaisena työpäivänä loppiaisen tienoolla. Avasin bloggerin tilin ja kokeilin miten se toimisi. Huutelin viereiselle työpöydälle että mikäs tämän mun blogin nimi nyt sitten olisi. Sieltä tuli salamana vastaus että Neulova Narttu, nimihän on suomennos Stitch 'n bitch -kirjasta. Pari näpytystä vielä, ja sitten oli blogi auki. Ja jännitti niin peijjakkaasti!

2. Mikä sai sinut aloittamaan blogisi pidon?
Ennen oman blogin perustamista olin muutama viikko takaperin löytänyt käsityöblogit ja blogit ylipäätään, olivat silloin vielä aikas uusi juttu. Kunnes sitten selvisi että oma blogi on helppo laittaa pystyyn, niin päätin että minäkin haluan kohkata kässäjutuistani. Oikein vouhottaa.

3. Mitä käsittelet blogissasi?
Blogini on ollut alusta alkaen neulontapainotteinen käsityöblogi. Toki täällä on pölisty niin virkkaamisesta, ompelusta, huovutuksesta, kehruusta, leivän leipomomisesta, maatöistä, viljelystä...ja mistä kaikesta. Yksi lapsikin on kerinnyt matkan varrella syntymään, vietti juuri 4-vuotissynttäreitään. Näillä linjoilla täällä tullaan edelleenkin pysymään. Toki elämässäni tapahtuu paljon muutakin, mutta ne asiat eivät ole tämän blogin heiniä. Myöskään maailmanpolitiikan arkipäivästä on turha odotella postauksia.

4. Mikä tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Kummallinen kysymys. No, tämä on maailman ainoa blogi, jossa kerrotaan minun tekemisistäni. Eikös se riitä tekemään tästä erityisen ;) Niin ja täällä käy ihan mahottoman mukavia kommentoijia!

5. Miten haluaisit blogiasi muuttaa?
Minusta tämä tuntuu hyvälle näin. Toki jos saisin tehtyä edes yhden postauksen, jossa ei olisi kirjoitusvirhettä, niin olisihan se hienoa! Lisäksi olen aikamoinen fiilispilkuttaja...olen kuitenkin oppinut esimerkiksi että ruveta tekemään - alkaa tehdä, lisäksi sanan ja eteen tulee pilkku jos lauseitten tekijä on eri. Tai jotenkin silleen se meni.

Tätä tunnustusta piti kait toimittaa etiäpäin, mutta nyt laiskottaa, menen kehräämään. Mukavaa maanantai-iltaa! (Neljäpäiväälomaanneljäpäiväälomaan...)

4 kommenttia:

 1. Onnea tunnustuksesta!
  Minustakin tuo neljäs kysymys on kumma. Olen vasta vähän aikaa seurannut blogiasi, mutta tänne on hauska palata, koska sinulla on ihanan suora tyyli kirjoittaa! Niin, ehkä se neljäs ei ollut kuitenkaan niin kumma ksysymys. Sitä on vain itse niin vaikea määritellä.

  VastaaPoista
 2. frost: musta on jotenkin tyhmää miettiä miten oma blogi olisi jotenkin ylivertainen verrattuna muihin. Ehkä se kysymys pitäisi kysyä lukijalta, mistäs sitä ite tietää.

  VastaaPoista
 3. Sinun blogisi on ihanan ihana

  VastaaPoista
 4. enkuli: kiitos! Mukavaa että viihdyt

  VastaaPoista