perjantaina, tammikuuta 14, 2011

Oj då!

Mikä on mahdollisuus löytää kiinnittimet, joissa on sama kuvio kuin kirjoneuletakissa?


Pitäisköhän lotota?

10 kommenttia:

 1. oho, aika päheet! nappikikasta? :) mulla pitäs löytää kanssa villatakkiin napit, ja jos ei kierrätyskeskuksessa tärppää niin suuntaan kyllä nappikikkaan!

  VastaaPoista
 2. Ilman muuta. Enkä tyytyisi lottoon. Onhan tuota veikkausta, pitkää vetoa ja tulosvetoa ja vaikka mitä. Illalla blogikierros kaikilla sivuilla, joissa on arpajaiset. ja sitten kysyt vielä siipalta jotain, johon se yleensä aina muuten sanoo "ei". Nyt se sanoo varmaan "kyllä".

  VastaaPoista
 3. heikku: nappikikka hyviinniin. nämät olivat tulleet eilen, tyyriit, mutta mitäs siitä

  outi: entäs ässäarpa? käykö se? Sanoin just siipalle että maalataanko olkkarin seinä valkoiseksi ja siihen iso taalainmaan hevonen. se sanoi että passaa hälle. joten en nyt osaa heti keksiä jotain muuta kysyttävää...

  VastaaPoista
 4. Minusta tuntuu että yhden sortin lottovoitto on tulossa.. Kiemura nimittäin :-D. Mutta kyllä, ehdottomasti rahapeli vetämään tuolla onnella.

  VastaaPoista
 5. Totta kai ja kaikki muutkin pelit ja vermeet...tai ehkä sun pitäs suosia enempi neulepuolen arvontoja. Tiedä vaikka se petais voittoa tuossa keskeneräisessä kisassa ;)

  VastaaPoista
 6. Keno ehottomasti, ja muutamana päivänä peräkkäin! Tosi tyylikäs takki ja kiinnittimet kuin kirsikka leivoksen päällä!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi21.38

  Heips!
  Voi mikä ihanuus tuosta tulikaan!! Vieno kaino ehdotus... mitäs jos neuloisit napit tai päällystäisit neuloksella... + ihan vaan virkatut silmut?? eivät rikkois etuosan kirjavaa harmoniaa..

  Sylvi täällä huhuilee :)

  VastaaPoista
 8. mari: mun lottoviritelmissä on yleensä käynyt niin että on neljä riviä numeroita, mutta ei ainuttakaan oikein. taito kait sekin?

  tess: johinkin neuleblogiarvontaan osallistuin, nyt kun vielä muistaisin että mihin...

  mennahuu: jaa että vielä kenoakin?

  sylvi: siinä alkuperäisessä oli sellaiset silmukkalenkit, joihin napitettiin tinanapit. ihan jees sekin. mutta mie nyt päädyin näihin heloihin.

  VastaaPoista
 9. No niin, kato nyt! Pidän peukkuja, että tuollainen onnenpuuska jaksaa kantaa pitkään! Hevonen kuulostaa hyvälle muuten.

  VastaaPoista
 10. En viitsinyt tuonne 100 ANSAITUN kommentin perään enää ilmoittaa että laitoin sinulle tunnustusta blogissani :)

  VastaaPoista