lauantaina, syyskuuta 18, 2010

Spinning in public, Oulu

Täällä Oulussa vietimme kehruupäivää Lumoavassa Langassa, ja ihan mukavasti kävi ihmisiä tutustumassa, kyselemässä, ihmettelemässä ja rukkiakin kokeilemassa. Kiitos kaikille kävijöille sekä muille kanssakehrääjille! Teidän kanssa on aina ilo huristella. Erityiskiitos putiikin pitäjälle kun huoli meidät sirottelemaan villaa kauppaansa. Kyllä me aika hyvin hahtuvat kerättiin, mutta saattoihin vähän jäädä töitä imurillekin...

Kamerakin oli mukana, mutta ilmeisesti oli muuta, parempaa tekemistä kuin näpsiä kuvia, sen verran surkea oli kuvasaalis. Lankaa toki valmistui joku 150 metriä. Siitä sitten myöhemmin kun saan kaiken valmiiksi.

Se hyllyssä majaileva keltainen Lucca-lanka jäi kyllä polttelemaan. Eikä se ollut edes sellaista oikeaa keltaista. Silti siinä kuitenkin oli se jokin.

6 kommenttia:

 1. oli kyllä mukava, että tuommoisen järkkäsitte! kun pääsin kotia, kunnostin rukkia niin hyvin kuin taisin tulitikuilla, pihlajanoksasta vuolemilla kiiloilla, erikeepperillä ja nahanpalasilla, voitelin vielä pikkuisen rypsiöljyllä. ja toden totta, mulla on toimiva rukki! :) ja nyt on melkein puoli rullaa kehrättynä lähes tasaista ja suunnilleen oikean kierteistä ja vieläpä melkoisen ohutta villaa! hurraa! :)

  ja lankakauppa oli kyllä aikamoisen hieno! jostain syystä en ole ennen käynytkään, mutta varmasti käyn jatkossa ja ihan ostoaikeissa.

  VastaaPoista
 2. heikku: hurraa! olipa kiva kuulla että meidän vinkeistä oli apua ja pääsit kaveriksi rukkisi kanssa. siitä se lähtee, hienoa!!

  VastaaPoista
 3. Höh, kun noin hyviä vinkkejä on annettu, niin kyllä täällä rannalle jääneellä nyt vähän kismittää. Ei auta kuin kestää. Miten se on Soile, ei ole vissiin sieltä Espanjasta, ei kun Irlannista, kuulunut mitään?

  VastaaPoista
 4. Voi hitsi, kun en päässyt tulemaan. :(

  VastaaPoista
 5. Hih tuli tätä lukiessa mieleen historiantunti viimeviikolta, kun puhuttiin teollistumisesta. Opettajamme kertoi, kuinka Kehruu-Jenny korvasi ne MUINAISJÄÄNTEET, joita saattaa jossain ullakon nurkissa vielä lojua ;D

  VastaaPoista
 6. Hienoa, että te siellä Oulussa saitte itsenne esille; me susirajalla taisimme vaan unohtaa koko sippailun...

  VastaaPoista