keskiviikkona, heinäkuuta 07, 2010

Tyhjiö

Kiitos paljon Heksis-täkin kommenteistanne. Olette niin ihania! Kaikille tsemppiä punttiin, jotka painiskelevat ylivoimaisilta tuntuvien vastaavien prokkisten kanssa: Kyllä ne voivat joku päivä valmistua. Eikä se pala per päivä vuoden ajan ole mikään hullumpi suunnitelma. Vuodessa paloja on kasassa 365 ja se on sata enemmän kuin tässä täkissä. Itse hain virtaa mm. pläräämällä Ravelryn sekä Flickerin ihania täkkikuvia.

Thank you all for your kind comments for my Heksis-blaket! You are so lovely, I'm very touched. And what it cames to those pillows in the pictures, they are made by me. Old fabrics from charity shops, ribbons, lace and doilies. I have a blogentry of them here.

Heksis täkissä loppui reunuksen lanka usempaankn eri otteeseen, joka sitten aiheutti erinäisiä ahdistustiloja. Semmoisessa tilassa värkkäämisen halu on raivoisa, mutta sopivaa kohdetta ei löydy millään. Täysi tyhjiö päässä. Silloin tulee yleensä aloitettua yhtä ja toista, jotka sitten hylätään hetkessä.


Tällä kertaa sitten onnistuin tuossa tuskassani tekemään jotain ihan kelvollistakin ja jopa loppuun saakka.

Tiijä nyt sitten onko tämä erityisen järkevä, mutta tartteeko kivan aina niin erityisen järkevää ollakaan?

Tavallinen puinen hekari siis ja sen ympärille pylvässilmukoilla pökylä. Ja siihen alareunaan vähän rimpsua ja rämpsyä.

Passaa hyvin kirpparilta hankkimani retromekon kanssa.

20 kommenttia:

 1. Voi ihana tämäkin ja mikä mekkolöytö! Onnentyttö!

  VastaaPoista
 2. satu: tuo mekkolöytö oli kyllä aivan mahtava! ja istuukin niin näpsäkästi että.

  VastaaPoista
 3. Tuo mekko on ihan järisyttävän näköinen! Voisit joskus vilautella sitä ihan kokonaankin, jookos? Meitsikin on etsiskellyt puisia hengareita. Jotain tuollaista voisi yritellä. Sun hengarista tuli kyllä übersöpö!

  VastaaPoista
 4. Ihana henkari!

  VastaaPoista
 5. outi: mulla oli tässä kuvasarjassa kuva jossa mekko näkyi kokonaan. toki olisi kannattanut silittää se ensin, ryppyinen vaate kun näyttää kuvissa vähän...mutta eiköhän sitäsaada vielä aikaiseksi toinenkin kuva. läväytän sen sitten ilmoille.

  mari: näitä tekisi toisenkin, jos vain löytäisi tommosen mallisia henkareita lisää

  VastaaPoista
 6. Anonyymi19.34

  Onhan tuo henkari nyt paremman näköinen kuin mitä se oli "alasti". Vaatteekin varmaan pysyvät siinä paremmin. Alastomia henkareita on vielä jokunen; löytyi kun siivosin vaatehuonetta. Saat ne puettavaksi.
  -äiti-

  VastaaPoista
 7. Tuota henkaria nyt ei kaappiin raaski laittaakaan :)

  VastaaPoista
 8. Liika järkevyys tappaa luovuuden. Henkari on kiva ja lisäksi edelleen täysin toimiva.

  VastaaPoista
 9. Oli niin kiva blogin nimi, että piti tulla oikein kurkkimaan!
  Kaikkea kivaa, varsinkin tuo juuri valmistunut peite on tosi ihana!

  VastaaPoista
 10. äiti: pidähän henkarit tallessa, niin tehhään niille vaatteet :D

  pirle: ei sitä kaappiin ole tarkoituskaan laittaa häpeämään. seinälle vaan ja joku kiva kolttu siihen roikkumaan.

  ellimelli: liika järkevyys on tosiaankin tylsää. ja itseasiassa vaatteet pysyvät tämmöisessä päällystetyssä paremmin paikallaan. Paljas puu on kuitenkin aika luikas

  paula: tervetuloa vaan kurkkimaan! tuu toistekin. mun blogin nimi on "suomennos" siitä eräästä tunnetusta neulomuskirjasarjasta.

  VastaaPoista
 11. Hieno löytö tuo mekko, minunkin tekee mieli laittaa jotain keltaista päälle. Pitänee sukeltaa kaappiin. Hengari on ihana!

  VastaaPoista
 12. Ihana henkari! Nyt tiedän, mitä teen noille meidän kaapissa asuville rumiluksille, sitten joskus. Siirrän idean siihen piiiiitkään listaan, jonka ideoita joskus haluan vielä toteuttaa!

  VastaaPoista
 13. Tuollainen henkari on super ihana kun siinä pysyy vaatteet tosi hyvin. Mekko on ihana ♥

  VastaaPoista
 14. Pirtsakka kesàmekko pirtsakalla henkarilla pirtsakalla naisella!

  VastaaPoista
 15. Onnittelut ahkeralle virkkaajalle :) Ihanat virkkaukset ja värit täällä.

  VastaaPoista
 16. Juu kaikkihan on mahdollista kun vain jaksaa yrittää, minäkin sain vuoden pakertamisen (tai pakertamattomuuden) jälkeen aikaiseksi tyynyn. Mummoneliöistä nimittäin :D

  Blogissani on sinulle tunnustus!

  VastaaPoista
 17. Jostain syystä en saanut tuohon kommenttirimpsun perään omaani aiemmin, mutta laitan nyt tähän: siis NIIN hieno tuo heksis, että multa pääsi pieni itku! Tosin yleisellä tilallani saattaa olla jonkin verran tekmistä reaktion kanssa :) Mutta tämäkin on ihana, ja oikeasti tarpeellinen esinekin saa olla nätti! Mekkokin on <3

  VastaaPoista
 18. Anonyymi16.21

  Luin juuri jostain että sellaiset tavarat "saa" säilyttää, jotka ovat joko kauniita tai käytännöllisiä. Tämä henkarihan nyt on molempia ja niin nätti että!
  Terkut, Lena

  VastaaPoista
 19. Anonyymi21.44

  Heksis on ihan huippu! Kertakaikkiaan. Oma täkkini pieninä paloina vielä...Mutta perässä tullaan.

  Onko edellisen postauksen sohva Ikeasta? Oletko tykännyt, onko kestänyt pieniä miehiä? Comments? Harkitsen samaa sohvaa, meillä on pojat 2, 6, 8 ja 10 ja vielä pari teiniä - saattaa siis ostattaa parikin sohvaa...
  Mari

  VastaaPoista
 20. mari: sohva on ikean kolmen istuttava karlstad (olikohan se sen niminen?) ja se on nahkaa. ei mitään pahaa sanottavaa. tosin se on ollut meillä vasta reilun vuoden. nahka on pysynyt hyvänä eikä se notkota eikä mitään. siinä on pompittu ja nujuttu ihan tarpeeksi. tyynyt ovat tarranauhoilla kiinni rungossa, joten pysyvät hyvin paikoillan. tosin olisi mukavaa jos tyynyt voisi kääntää.

  VastaaPoista