perjantaina, heinäkuuta 02, 2010

Huutoja

Käytiin vähän liesussa. Tosin iso osa ajasta meni sairastaessa, niinhän se loma monesti alkaa. Liesussa tuli käytyä mm. huutokaupassa Kintaudella, ja sieltähän löytyi saaliiksi yhtä jos toista.

Kahvikupit ja tassit 12 hengelle, 12 euroa? Juu, kiitos.


Jälkiruokamaljat 10 kpl, 12 euroa? Juu, kiitos! (Ruusukuvioiset lautaset olivat seuravan päivän kirpparilöytö.)


Ruusukuvioiset, ohutta lasia olevat snapsi/liköörilasit 8 kpl sekä vähän pienempinä 6 kpl. Olisiko 15 euroa hyvä? Laitetaan kassiin.


Niin, ja miten olisi kaksi ruokatuolia? Seitsemän euroa kappale? Laitetaan mukaan. (Tosin tuolit piti vielä jättää Laukaaseen, koskapa auton peräkontti ei kuitenkaan ihan kaikkea vedä kerralla.)

Nyt pitäisi kait järjestää jotkut juhlat? Pikkasen vielä harmittaa se 57 osainen astiasto, jos sitten jäi saamatta. Huuto oli pitkään minulla, mutta meklaria tarjoamani hinta raivostutti ja se möykkäsi ja möykkäsi miten menee nyt pilkkahintaan. Sitten ne muutkin innostuivat ja hinta meni kaksinkertaiseksi. Meni se silti halvalla. Olisi se ollut kaunis...

11 kommenttia:

 1. Toivottavasti ette muuta hetkeen..
  täällä siis pakataan... astioita.

  Ei vaan, on muutes tosi kauniita astioita. Joskus onnestaa :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelen kauneuksista joita hankit hyvään hintaan. Mansikkakekkerit vaan pystyyn!

  VastaaPoista
 3. tikru: paljon vaan sanomalehtipaperia ja napakasti tukevaan pahvilaatikkoon. Painavat alle ja kevyet päälle. noita ohuita laseja vaan on peijjakkaan vaikea kääriä edes paperiin kun ne on niin heiveröisiä

  rva pinoni: mansikka-aikaa odotellessa. olivat vielä sen verran hintavia kaupassa, että sinne jäivät

  VastaaPoista
 4. Voihan nenä!!!! Niin ja lisää rahanreikiä odottelee täällä kotisuunnalla. Stocka myy heinäkuun Pip-kamaa kanta-asiakastarjouksessa. Eikös sulla jäänyt se essu sinne Coloreen? Sellainen sopisi hienosti yhteen ruusulautasten kanssa.. Joo. Kalaasit sun on pidettävä!

  VastaaPoista
 5. Voi mitä löytöjä. Astiat ovat lankojen ohella eräs heikkouksistani :) .

  VastaaPoista
 6. outi: juu, mä huomasin se tarjouksen. ne pussilakanat polttelevat vimmatusti!

  heidi: astitoista lähsin huutokaupasta metsästämään ja aikas hyvin onnistuinkin

  VastaaPoista
 7. Voi ihania astioita olet löytänyt. Noita samoja jälkiruokakuppeja olen himoinnut vaan ei ole osunut kohdalleni. Níelen "lievää" harmistusta (katteeksi käyp).Onnea sinulle ♥

  VastaaPoista
 8. Tikrulle vinkiksi lasien pakkaamiseen. Alkosta saa pullolaatikoita joissa on valmiina pahviläviköt. Ei tarvitse kääriä laseja kunhan vain sujauttaa ne sinne pahveihin.
  Aivan upeat huutokauppalöydöt! Ja edulliset. Minä kun olen luullut ettei niistä mitään saa halvalla.

  VastaaPoista
 9. Hienolta näyttää!

  En olekaan ikinä ollut huutokaupassa, ehkä joskus vielä...

  VastaaPoista
 10. sirkkis: nuot jälkiruokamaljat ovat aivan tolkuttoman painavat! jospa ne sinunkin reiteillesi osuisivat, toivon niin.

  katja: huutokaupoissa olla hyvinkin edullista, riippuu vähän siitä mitä nyydään ja mistä porukka on kiinnostunut. isot ruokailuryhmät ja sellaiset lähtevät yleenä ihan pilkkahintaan.

  virkattu lintu: käy ihmeessä huutokaupassa, se on ihan kiva kokemus. ja saattaapi olla että menet toisenkin kerran.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi13.02

  Nuo astiat olivat nättejä. Huutokaupassa ei ole koskaan tullut käytyä, mutta jäi kytemään ajatuksiin, että josko kerran kävisi.
  Mitenkäs kasvimaalla; onko hirvi vieraillut ?
  -äiti-

  VastaaPoista