maanantaina, maaliskuuta 22, 2010

Verrytellen

Poika 7-vee oli Herra Linssi ja poika 3-vee oli Herra Lude. Äiti 36-vee oli ensin vain taustastatisti, kunnes huomattiin että sepä on mitä oivin jumppakaveri/kiipeilyteline. Samalla huomaatte allekirjoittaneen valtaisan elastisuuden.


Kuvaussession aikana otettiin reilut 100 kuvaa...

11 kommenttia:

 1. Ihanat Linssi ja Lude! Ja elastisuutta on riittävästi, jos venyy halimaan ja rutistamaan ja kutittamaan ja nauruttamaan :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää tuulta kuvien täydeltä!

  VastaaPoista
 3. Ihanan vauhdikkaita kuvia! Olen itse tänä talvena saanut kuulla, että on parempi olla vähän jäykkä kuin yliliikkuva nivelistään. Että ollaan jäykkiä ja onnellisia ja venytellään. (Yliliikkuville nivelille pitäisi kuulemma jumpata tiukat lihaskimput tueksi, päästään vähemmällä) ;)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia :) Täällä kans yksi vähemmän notkea tapaus. Vaikka kuinka venyttelisin, en kovin paljon kummemmaksi tunnu muuttuvan. Välillä kieltämättä kadehdin niitä, jotka ovat luonnostaan notkeita, mutta kuten tuossa ylempänä on todettukin, niin ongelmat siinäkin.

  VastaaPoista
 5. erika: tuo pienimmäinen on aika lude, änkiää jokaikiseen kuvaan jos huomaan kameran käynnissä. ja isommasta on kiva ottaa pienemmästä kuvia. oikein yllyttää hölmöilemään kameran edessä.

  pirle: tulihan siinä nauraa kiherrettyä tovi jos toinenkin. ja saman verran kun katsoi mitä kuvia se herran linssi tuli ottaneeksi.

  morso: juu, yliliikkuuudenvaaraa ei tosiaaankaan ole. mutta olsihan se ihan kiva jos saisi edes sormenpäät lattiaan...

  tess: kyllä sitä venyttelyllä notketuu, mutta sitä pitää sitten venytellä säännöllisesti. joskus kauan aikaa sitten ei ollut ongelmaa saada päätä polviin tai kantapäätä niskan taakse. nykyisin saman yrittäminen tietäsi luultavasti sairaalareissua :D

  VastaaPoista
 6. Ihana eläväinen kuvasarja. Tulee oikein hyvämieli katsellessa :) Hyvä äiti! Hyvä lapset!

  Muistan kun aikanani kävin joogassa. Se oli sitä aikaa kun muksut oli pieniä ja tuntui kummalliselta maata lattialla niin ettei kukaan tullut hyppimään päälle tai muuten vain könyämään, siis siellä joogassa :)

  VastaaPoista
 7. Mä en kyllä huomaa juuri muuta kuin sun sukat. Ne on niin kivat. Ja lapsoset ovat tietysti ihania. Iloisia kuvia!

  VastaaPoista
 8. Tuli kerta kaikkisen ikàvà koko pesuetta! Hyvàà yòtà ja rutistuksia.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi9.41

  Pidetään joogaharjoituksia porukalla kunhan tulette tänne.
  -äiti-

  VastaaPoista
 10. OI, hauskaa! Me leikittiin äsken jyrää. Mä olin jyrä.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi4.08

  Die Auswahl an Anhängern ist riesengroß und die thomas sabo online shop deutschland Wahrscheinlichkeit, dass jemand genau das schmuck thomas sabo gleiche Bettelarmband wie man selbst trägt, ist verschwindend ohrringe creolen gering. Auch nach vielen Jahren noch begeistert das Bettelarmband seine Besitzer. Es strahlt einen ganz eigenen thomas sabo uhren billig Charme aus und kann sowohl Glückssymbole, Armband mit Anhänger als auch Liebesbezeugnisse, Freundschaftszeichen oder thomas sabo schmuck günstig einfach modische Akzente beinhalten. Je nach dem, thomas sabo schmuck wie man es schmückt, kann es elegant, sportlich, modisch, thomas sabo charm club anhänger schlicht oder ausgefallen wirken. Es passt sich auf diese Weise immer wieder dem Anlass und dem gewählten thomas sabo shop Kleidungsstil an. Manche Trägerinnen weisen nach einiger Zeit zuhause eine richtige kleine Sammlung an Anhängern thomas sabo engelsflügel auf, um das Bettelarmband immer wieder neu schmücken zu können. So bleibt es auch nach langer Zeit immer noch interessant und kommt niemals aus der Mode. Der Design- und Produktionsprozess bei der Life Kollektion ist sehr ähnlich wie bei der Oliver Weber Kollektion.

  VastaaPoista