maanantaina, tammikuuta 04, 2010

Uskaltaisko?

Kait se vaan on pakko. Katotaan miten käy.

23 kommenttia:

 1. Ehdottomasti! Minä olen nukkunut kuin pieni possu tuon jälkeen, vaikka kolmikuinen murahtelee vieressä :) Suosittelen! Ja ilman paitaa, paidan kanssa on ihan lällyä.

  VastaaPoista
 2. Kannattaa kokeilla! Itse käytän matolla vielä ohutta toppia, kun ei iho ihan kestä. Aikomuksena tosin siirtyä pian vahvempaan annostukseen (eli paidatta pidemmän aikaa) :) Auttaa ainakin minulla kassatyön tuomiin niska-, hartia- ja selkäkipuihin.

  VastaaPoista
 3. Jahah! Nàyttàà houkuttelevalta. Pitàiskòhàn minunkin?

  VastaaPoista
 4. Siis tuo on aivan ihana, paitsi se aiheuttaa lämpöä ja unettomuutta. Ihan tosi: olen huomannut itseni paljon virkeämmäksi ja viluttomammaksi, kun olen tuolla nukkunut :-) Juu, ja alkuun minun selkäni ei ainakaan kestänyt joka ilta vaan nykyisin noin joka toinen tai kolmas ilta köllöttelen. Ja yleensä nukahdan... :-)

  VastaaPoista
 5. Kokkeile ja kerro sitte meile muilekki. :o)
  Kovasti kyllä kärsin (niinko varhmaan kaikki muutki kutojat) niska- ja hartiavaivoista ja olenki pohtinu olisko tuosta apua. Ehkä lainaan joskus anopilta..

  VastaaPoista
 6. No, nyt on matolla pötkötelty ja täytyypä todeta että tuntui hyvältä! Se ei käynyt kipeää vaikka meninkin sen päälle ilman paitaa. Pikkasen kihelmöi ja sitten levisi lämpö ympäri selkää. ainoa mihin sattui oli pakarat. eikä sekään mitenkään erityisen paljoa. patjalta nousu toki oli oma operaationsa. sain puhuttua jopa siippanikin kokeilemaan. eikä sekään irvistellyt.

  olo tuntui kevyeltä ja virkeltä noin niinkuin jälkeenpäin. ja koko päivän tuntunut selkäjumi oli tiessään. toki se tuli takaisin tunnin parin päästä. mutta huomenna uudestaan, voisin olla vaikka pidemmänkin aikaa kuin sen kymmenen minuuttia. ja viritellä patjan siten että se osuu kunnolla myös niskaan. katotaan onko yöuniin vaikutusta.

  mutta erittäin lupaavalta tuntuva hankinta. oma patjani on mallia yantramattan, koko xl. löysin sen Budgetsportista, tarjouksessa 19,90.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi20.27

  Kokeile ihmeessä!!! Jos nahkasi on herkkä niin paita ensin päälle, jos löytyy sisua niin paidatta suoraan! Suosittelen. Itse makasin ekakerralla noin 10min,sitten pitempään. Ensin tuntui siltä että varmasti veri tirskuu muttei niin käynytkään :)) Lämmön tunteminen ilahdutti kovin. Nyt ymmärrän hitusen enempi niitä jotka pötköilee naulojen päällä... T: Sylvi

  VastaaPoista
 8. Samoin minä olen nukkunut paremin tuon hankittuani. Yöpaita on silti ollut välissä sen puoli tuntia, jonka olen illalla maton päällä maannut. Se tuntui tarttuvan kiinni paljaaseen ihoon, varsinkin takalistosta:)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi20.29

  Kirjoittelimme sitten yhtäaikaa :))) T:Sylvi

  VastaaPoista
 10. Hei fakiiri!
  Piti tulla kurkistaan, joko oot testannut. Ja että siippakin rohkeni. Minä olen tykännyt. Joka ilta ja ilman paitaa. Ei ole ollut päänsärkyä eikä niskavaivaa ja untakin on riittänyt ihan kiitettävästi. Ja äyskintäkin on vähentynyt, kuulemma ;)

  VastaaPoista
 11. Hankintalistalla täälläkin, pitäisi ottaa niskasta kiinni ja käydä ostamassa. Siksikin, kun samainen niska niin kovin kipeä niin loppuis ehkä nekin vaivat.

  VastaaPoista
 12. Minä myös olen tykännyt. Makaan sen päällä illalla noin puolisen tuntia, joskus pidempäänkin. Ja paljaalla iholla, eka kerralla oli paita välissä eikä piikit edes tuntuneet sen läpi. Asettelen sen tyynyn päälle, niin niskaankin osuu.

  VastaaPoista
 13. Jos vilutus vähenee, niin tuommosta vois jopa kokeilla. Mutta yhtään enempää en kyllä tarttis unta... Lomalla en ole juuri muuta tehny ku nukkunu, ja sen seurauksena on sitten ollu pää vähän pipi.

  VastaaPoista
 14. Mulla on kans. Kokeilematta. Mutta jos satu p on oikeassa, ettei kuppi kaadu kumoon enää niin tiuhaan niin kokeiltava on. Huomenna heti.

  VastaaPoista
 15. Sinne vaan! näyttää kivalta :)

  VastaaPoista
 16. Meillä käytetään kanssa, mieskin jopa innostui alkuhymistelyn jälkeen;)
  Mukavasti antaa unen ja rentouttaa...

  VastaaPoista
 17. On varmaan ihan tehokas. Mutta luulenpa, että monelle auttaisi unensaantiin mikä tahansa rento puolen tunnin pötköttely. Rauhoittuminen siis. Mutta hyvä, jos matto saa rauhoittumaan. Ja pintaverenkierron vilkastumaan.

  VastaaPoista
 18. Mulla matto säännöllisessä käytössä. Positiivisia vaikutuksia on ollut.

  VastaaPoista
 19. Hanna10.23

  Matto on paras ystäväni! Olen käyttänyt päivittäin lokakuusta lähtien ja apua siitä on ainakin uneen ja lihasten rentoutumiseen. Olin heti ekalla kerralla jo ilman paitaa ja nukahdin 40 minsaksi eikä siitä haittaa ollut. Useimmiten nukahdan koska käytän aina ennen nukkumaanmenoa.

  VastaaPoista
 20. Anonyymi15.50

  Mulle joulupukki toi jo toisen piikkimaton. Ensin mietin sen lahjoittamista pois, mutta se löysi paikkansa kylpyhuoneen lattialta. Ei mikään varsinainen sisustuselementti, mutta sen päällä tulee seisoskeltua aina hampaita ja käsiä pestessä tai meikatessa ja hyvältä tuntuu.

  Vanhan puutaloasukin varpaita ei palella enää ollenkaan entiseen malliin vaikkei sisällä olekaan kuin 18 astetta.

  Että suosittelen siihenkin!

  VastaaPoista
 21. Hui, näyttää hurjalta. Auttaisikohan tuo minunkin niskahartiakipuihin? Liikaa nörtteilyä nääs...

  VastaaPoista
 22. Anonyymi13.00

  Tuntuuko muilla pahalta matolta nouseminen? Mulla kipu "palaa" kun nousen matolta, onko muilla samaa vai onko mulla joku superkidutus-matto? ;)

  VastaaPoista
 23. Anonyymi3.31

  Die Auswahl an Anhängern ist riesengroß und die thomas sabo online shop deutschland Wahrscheinlichkeit, dass jemand genau das schmuck thomas sabo gleiche Bettelarmband wie man selbst trägt, ist verschwindend ohrringe creolen gering. Auch nach vielen Jahren noch begeistert das Bettelarmband seine Besitzer. Es strahlt einen ganz eigenen thomas sabo uhren billig Charme aus und kann sowohl Glückssymbole, Armband mit Anhänger als auch Liebesbezeugnisse, Freundschaftszeichen oder thomas sabo schmuck günstig einfach modische Akzente beinhalten. Je nach dem, thomas sabo schmuck wie man es schmückt, kann es elegant, sportlich, modisch, thomas sabo charm club anhänger schlicht oder ausgefallen wirken. Es passt sich auf diese Weise immer wieder dem Anlass und dem gewählten thomas sabo shop Kleidungsstil an. Manche Trägerinnen weisen nach einiger Zeit zuhause eine richtige kleine Sammlung an Anhängern thomas sabo engelsflügel auf, um das Bettelarmband immer wieder neu schmücken zu können. So bleibt es auch nach langer Zeit immer noch interessant und kommt niemals aus der Mode. Der Design- und Produktionsprozess bei der Life Kollektion ist sehr ähnlich wie bei der Oliver Weber Kollektion.

  VastaaPoista