lauantaina, tammikuuta 02, 2010

Legoinferno

En ole ihan varma onko tämä joku legohelvetin esikartano vai ollaanko ihan siellä ytimessä. Sen verran kuitenkin kiristi vannetta pään ympärillä että piti ottaa ritolat ja suunnata meren jäälle.

Siellä oli hiljaista, rauhallista ja kaunista. Sekä kylmää.

Aurinko ei jaksa vielä kovin korkealle kivuta, kuitenkin vähän horisontin yläpuolelle.

Mutta kevättä päin, kevättä päin.

15 kommenttia:

 1. Meillä ihan sama meno :D Kaksi päivää olen järkännyt legoja kaikenlaisiin rasioihin. Nyt loppui rasiat ja tarvitaan jo jotain järeämpää :)

  VastaaPoista
 2. Ööh... tuskinpa se tuosta vielä muutamaan vuoteen hirveesti helpottaa.

  VastaaPoista
 3. katja: niinkuin esimerkiksi pölynimuria? :D

  taina: eli meren jäällä käydään jatkossakin päästämässä höyryä

  VastaaPoista
 4. Anonyymi16.43

  Vähänhän noita legoja teillä on :) Meillä on kaksi isoa sängynaluslaatikkoa täynnä ja kolmannellekin ois tilausta. Pelkästään ukkeleita on liki 50 :)

  VastaaPoista
 5. Taisi isomummosi vannetta kiristàà, kun me mukulat rampattiin edestakaisin ja kannettiin tamineissa ulkoa lunta talvella ja hiekkaa kesàllà. Sillà ulkonahan me pààasiassa leikittiin. Ei ollut legoja tms. Yksi nukke minulla oli. Se katosi aina ennen joulua jonnekin, ja lòytyi sitten pukin kontista uusi mekko pààllà.

  VastaaPoista
 6. mustikka: kuvasta puuttuu bioniclet...legot kyllä tuntuvat lisääntyvän itsestään.

  lissu: nyt on ollut likipitäen pakko olla neljän seinän sisällä. nytkin on pakkasta liki -25 astetta. ja jos on lämpösempää, niinkuin -15, niin sitten tuulee. muuten kyllä heittäisin ne mielelläni pihalle, tuokoot vaikka vähän lunta tullessaan...ihan liikaahan niillä sitä tavaraa on. mutta niin on mullakin :)

  VastaaPoista
 7. En kehtaa sanoa, montako laatikollista meillä on legoja, ovat olleet ainoat lelut, joita pojat ovat koskaan halunneet ja saaneet lahjoiksi, eli niitä riittää. Eilen sain kummallisen puuskan, aloin järjestää laatikoissa ja lattioilla lojuvia legoja värien mukaan. Sain jo yhden ison laatikon harmaille, yhden ruskeille, mustille, valkoisille ja punaisille omansa. Totesin, että näitä on eniten. Violetteja legoja olen löytänyt vasta neljä kappaletta. Yhden laatikollisen sain kasaan renkaista. Tämä on jännittävää. Mieli lepää, kun näkee väripintaa, olen ihan kieroutunut. Lapset kertovat kavereilleen kummallisesta äidistään...

  Suosittelen :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi18.51

  Ja minä kun luulin että MEILLÄ on paljon leegoja...
  Tavaroita kertyy vuosien mittaan , joskus tekee viedä kaikki pois ja sitten taas "jos tuota vielä jorkus tarvitsee".
  Onnellista tätä vuotta !
  -äiti-

  VastaaPoista
 9. Ihania luontokuvia!! Onnellista uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 10. Meilläkin legojen pitää oikein lainehtia, jos niillä leikitään. En ole kyllä koskaan kuvitellut laittavani niitä siististi purkkeihin :-) Ja sitten niistä valmiista jutuista otetaan kuvia. Ihanaa, että ovat niin tohkeissaan!

  VastaaPoista
 11. Meillä kun on kolme poikaa niin arvaa vaan että tuota leegoilua on riittänyt (lapset kun ovt vielä niin isoilla ikäeroilla) mutta onneksi nuorinkin on jo kohta 15 v joten muutama vuosi on ollut legovapaata. On ollut legokaupunkia, merirosvolaivoja, linnaa ja jos jonkinlaista joiden kanssa muutossa olin jo ihan epätoivoinen, sijoituspaikaksi tuli sitten varasto ja autotalli ja onneksi vanhin 3-kymppinen poika otti osan omalle lapselleen:)

  VastaaPoista
 12. himalainen: itseasiassa, jos katsot kuvaa tarkasti niin huomaat että meidänkin legot on järjestelty väreittäin. sain sellaisen älynväläyksen kun etsin sitä tiettyä palasta kaikkien muitten seasta. en sitten tiedä kuinka kauan viihtyvät omissa väripurkeissaan. meillä ei muuten olekaan yhtään violettia legoa.

  äiti: kyllä tämä kohta vetää vertoja sille kokoelmalle

  seijasisko: hyvää uutta vuotta sinullekin

  paula: kyllä ne lainehtii täälläkin, välillä ihan kiusaksi asti ja laajalti. toisaalta muistan kuinka kivaa niillä oli penskana leikkiä, ja on niitä ihan kiva vieläkin rakennella

  eila: legoissa on se hyvä puoli että ne voi periyttää edelleen ja aina kelpaavat. siinä mieless äerittäin hyviä leluja

  VastaaPoista
 13. Minullakin oli pienenä legoja. Siis hyvin vähän ja enimmäkseen vain punaisia ja valkoisia. Ne oli niiiiin ihania. Jälkikasvusta ei sitten kumpikaan ole koskaan ollut kovin innoissaan legoista. Lähes yksin olen saanut niitä rakennella ;-)

  VastaaPoista
 14. Legoista inhokit on niitä 2*2 paloja. Se kun osuu jalkapohjan alle, sattuu. Legotaloudessa silmä pälyileekin koko ajan lattialle kotona käyskennellessä. Mieluummin kuitenkin legot kuin mopon päristely.

  VastaaPoista
 15. Anonyymi3.32

  Die Auswahl an Anhängern ist riesengroß und die thomas sabo online shop deutschland Wahrscheinlichkeit, dass jemand genau das schmuck thomas sabo gleiche Bettelarmband wie man selbst trägt, ist verschwindend ohrringe creolen gering. Auch nach vielen Jahren noch begeistert das Bettelarmband seine Besitzer. Es strahlt einen ganz eigenen thomas sabo uhren billig Charme aus und kann sowohl Glückssymbole, Armband mit Anhänger als auch Liebesbezeugnisse, Freundschaftszeichen oder thomas sabo schmuck günstig einfach modische Akzente beinhalten. Je nach dem, thomas sabo schmuck wie man es schmückt, kann es elegant, sportlich, modisch, thomas sabo charm club anhänger schlicht oder ausgefallen wirken. Es passt sich auf diese Weise immer wieder dem Anlass und dem gewählten thomas sabo shop Kleidungsstil an. Manche Trägerinnen weisen nach einiger Zeit zuhause eine richtige kleine Sammlung an Anhängern thomas sabo engelsflügel auf, um das Bettelarmband immer wieder neu schmücken zu können. So bleibt es auch nach langer Zeit immer noch interessant und kommt niemals aus der Mode. Der Design- und Produktionsprozess bei der Life Kollektion ist sehr ähnlich wie bei der Oliver Weber Kollektion.

  VastaaPoista