torstaina, marraskuuta 05, 2009

Kauluri ja robotti

Uusimman Designer Knitting -lehden kannessa oli kauluri, joka toi mieleen kesällä kehräämäni langan. Pientä arkeologista kaivausta, puikot käteen ja kas, kauluri oli valmis.

Malli: Eyelet Cowl, Vogue Knitting, Holiday 2009
Lanka: itse kehrättyä merinon, silkin ja angelinakuidun sekoite
Puikot: taisivat olla 4,5 mm
Fiilis: jepjep

En nyt tarkkaan muista missä välissä tän tein. Varmaan kun Vilai-sukkien teossa loppui lanka kesken.

Harmi ettei viehkosti kimalteleva angelinakuitu näy kuvissa. Eikä näy myöskään langan pehmeys. Tämä on siitä hauska neulomus että pintana se näyttää kovalta ja karkealta. Mutta kun uskaltutuu koskemaan niin huomaa erehtyneensä ja rankasti.

Stokkalla olivat jo asetelleet joulukoristeita, ja sisäinen harakkani repesi erittäin äänekkääseen räkätykseen sen kimalluksen nähdessään. Lasinen robotti-kuusenkoriste lähti mukaan. Olisi lähtenyt vaikka yhtä ja toista jos kukkaro olisi ollut hövelimmällä tuulella.


11 kommenttia:

 1. Tuommoisen robotin minäkin huolisin joulukoristeeksi, jos siis joulua viettäisin.
  Ihanan näköistä lankaa, ja nuo värit. <3

  VastaaPoista
 2. Vähänkö tuollainen kuusenkoriste olis rähee, jos olis joulukuusi, johon laittaa se :D

  Kauniin näköinen ja värinen pinta tuossa kaulurissa.

  VastaaPoista
 3. Se on sitten jotain muuta, mikä langassa kimaltelee? Ihan kuin olisi kultaa, pronssia tai jotain tuossa. Hyvän näköinen. Ja nytkö ne tulivat? Minä kävin tarkistamassa jo viime viikolla ja vasta valot olivat esillä. Sinne siis. Mutta luulen, että meillä ei vihreä robotti aiheuta jälkikasvussa mitään ihastuksen huokauksia. :)

  VastaaPoista
 4. merzu: voit kait tämmösen robotin hankkia vaikkeijoulua viettäisikään?

  tess: en taida laittaa tätä kuuseen, se kun on lasia ja eräät pienet sormet saattaisivat olla hyvinkin kiinnotuneita.

  outi: oli siellä tyttömäisempiäkin vaihtoehtoja, riikinkukkoja sekä ihania kaloja, joulupukkeja ja kermakakkuja. hilettä ja kimallusta niin että minimalisti saattaisi saada jonniinmoisen hengenahdistuskohtauksen

  VastaaPoista
 5. Anonyymi2.42

  your cowl looks beautiful in that yarn. and i really love the robot ornament! christmas really is getting closer ...

  VastaaPoista
 6. pinry: thank you, the sparks of angelina fiber and glitter of robot get's my inner magpie excited. :DDD

  VastaaPoista
 7. Todella monivivahteinen ja kaunis kauluri, kelpais minullekin.
  Täytyy minunkin varmaan mennä stokmannille kaivelemaan joulukoristeita. Haaveissa olisi pari toooosi värikästä discokitch lintua tai peuraa. Mies voisi kyllä syttyä tuosta robotista.

  VastaaPoista
 8. Ihana robotti! Meille täytyy saada kanssa tuommoinen!

  VastaaPoista
 9. Missä ihmeen välissä sä ehdit kaikkea neuloa?? En minä vaan...
  Ruuhkavuodet näets.

  VastaaPoista
 10. Näpsä kauluri!
  Tuo lasirobotti sai kieltämättä yskäkohtauksen aikaiseksi. Oi hurja.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi3.54

  Die Auswahl an Anhängern ist riesengroß und die thomas sabo online shop deutschland Wahrscheinlichkeit, dass jemand genau das schmuck thomas sabo gleiche Bettelarmband wie man selbst trägt, ist verschwindend ohrringe creolen gering. Auch nach vielen Jahren noch begeistert das Bettelarmband seine Besitzer. Es strahlt einen ganz eigenen thomas sabo uhren billig Charme aus und kann sowohl Glückssymbole, Armband mit Anhänger als auch Liebesbezeugnisse, Freundschaftszeichen oder thomas sabo schmuck günstig einfach modische Akzente beinhalten. Je nach dem, thomas sabo schmuck wie man es schmückt, kann es elegant, sportlich, modisch, thomas sabo charm club anhänger schlicht oder ausgefallen wirken. Es passt sich auf diese Weise immer wieder dem Anlass und dem gewählten thomas sabo shop Kleidungsstil an. Manche Trägerinnen weisen nach einiger Zeit zuhause eine richtige kleine Sammlung an Anhängern thomas sabo engelsflügel auf, um das Bettelarmband immer wieder neu schmücken zu können. So bleibt es auch nach langer Zeit immer noch interessant und kommt niemals aus der Mode. Der Design- und Produktionsprozess bei der Life Kollektion ist sehr ähnlich wie bei der Oliver Weber Kollektion.

  VastaaPoista