sunnuntaina, syyskuuta 06, 2009

Olipa kerran

pieni Ishbel-huivin alku.

Huivi kasvoi ja kasvoi kunnes huomattiin että siitä tulee susiruma.


Senpituinense.

14 kommenttia:

 1. Pisti naurattamaan. Mulle kävi nimittäin vasta sama erään vauvannutun kanssa. :)

  VastaaPoista
 2. Harmitus!!! Mua harmittaa hukkaan kuluneet työtunnit aina purkoosin iskiessä syystä tai toisesta neuleeseen.

  VastaaPoista
 3. Siis mikä? Susiruma? Ihan uusi termi minulle, vaikkakin kuvaamasi tilanne on valitettavan tuttu. Jospa tuosta vähän suden värisestä langasta jotakin muuta sitten. Uutta kehiin.

  VastaaPoista
 4. Lanka ainaskin on nättiä! Seuraava yritys voi olla vaikka kuinka hiano!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi23.08

  Juu, tuttua on. Ensin vääntää hyvässä tapauksessa monta vuotta jotain neuletta eikä anna periksi. Lopulta kun saa melkein valmiiksi niin huomaa ettei siitä sittenkään tuu mitään hienoo, ni purkaa pois.

  VastaaPoista
 6. annikainen: kaikki taitavat tietää tän tarinana

  nappisydän: eikös se kolmas nainen laulanut jotain: kaikille joskus käy niin?

  villa lankala: tyhmäähän se on tehdä jotain ilmanaikuista joka ei johda mihinkään. mutta toisaalta, miksi tehdä jotain mikä ei silmää miellytä ja joka ei käytetyksi tule? sehän se vasta onkin ajan haaskuuta

  outi: susiruma vrt. lapsi joka on niin ruma että sille pitää pistää pussi päähän että pystyy antamaan iltasuukon.

  lissu: lanka on kivaa ja malli on kiva. mutta yhdessä, nou nou. jotain muuta tästä ja malli jollain toisella langalla

  nimetön: mikä on se voima jolla sitä tekee jotain jonka tietää tuohoon tuomituksi jo alkuunsa? onko se SE kuuluisa sisuperkele?

  VastaaPoista
 7. Sepäs mukavan napakka tarina. Tutulta kuulosti: sitten kun vihdoin ja viimein saa purkupäätöksen tehtyä, tulee ihanan kevyt olo. :-D

  VastaaPoista
 8. Tiedetaan, tiedetaan.

  Joskus vain sellaiset jutut mitka ei miellyta itsea, voivat olla jollekin toiselle aarre. Seuraavalla kerralla (toivottavasti niin ei enaa tapahdu, mutta jos kuitenkin...) laita pystyyn arpajaiset halukkaiden kesken. Osallistujia loytynee arvaamattoman paljon. Lyodaanko vetoa?

  VastaaPoista
 9. Anonyymi18.01

  Näitä sattuu, itselläni kevätpäiväntasausyllätyshuivi kasvoi mittoihin arvaamattomiin (vironvillasta) ja joutui myös purkuuseen. Onneksi katselin huivia uudestaan jonkin matkaa purettuani ja jätin purkamisen kesken, nyt on päättely menossa virkkaamalla ja siitä tuli oikein sopivan kokoinen ja edelleenkin kaunis. Terv. LeaP.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi19.20

  Niinhän se on että väkisin ei kannata valmiiksi tehdä. Jos vähänkin tuntuu ettei tykkää lopputuloksesta niin eikun purkuun. Onpa joskus ompelusessio loppunut lyhyeen ja tekele roskiin pois harmittamasta.
  t. Lukija

  VastaaPoista
 11. Minulla kävi vasta yhden tekeleen kanssa samalla lailla, meni purkuun. Ei tosin ollut susiruma vaan olisi tullut aivan liian pieni. :(

  VastaaPoista
 12. Kyselit blogissani yksivärisen Steppilangan kestävyyttä. Siitä ei vielä ole kokemusta, mutta jos yhtään on niiden kirjavien laista, niin kestävää on. Puhun kokemuksesta, viime syksystä-kevääseen 2009, noin puolisen vuotta kävelin sisällä sukkasillani joka päivä, olen kotiäiti. Pidin sukkia siis paljaassa jalassa ja vasta puolen vuoden jlkeen tuli pakiän kohdalle reikä. Lanka huopui ehkä jalkapohjasta vähän ja siksi kesti. Eli uskallan mainostaa ja minä olin yllättynyt sen kestävyydestä, vaikka ohutta lankaa onkin.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi3.39

  Die Auswahl an Anhängern ist riesengroß und die thomas sabo online shop deutschland Wahrscheinlichkeit, dass jemand genau das schmuck thomas sabo gleiche Bettelarmband wie man selbst trägt, ist verschwindend ohrringe creolen gering. Auch nach vielen Jahren noch begeistert das Bettelarmband seine Besitzer. Es strahlt einen ganz eigenen thomas sabo uhren billig Charme aus und kann sowohl Glückssymbole, Armband mit Anhänger als auch Liebesbezeugnisse, Freundschaftszeichen oder thomas sabo schmuck günstig einfach modische Akzente beinhalten. Je nach dem, thomas sabo schmuck wie man es schmückt, kann es elegant, sportlich, modisch, thomas sabo charm club anhänger schlicht oder ausgefallen wirken. Es passt sich auf diese Weise immer wieder dem Anlass und dem gewählten thomas sabo shop Kleidungsstil an. Manche Trägerinnen weisen nach einiger Zeit zuhause eine richtige kleine Sammlung an Anhängern thomas sabo engelsflügel auf, um das Bettelarmband immer wieder neu schmücken zu können. So bleibt es auch nach langer Zeit immer noch interessant und kommt niemals aus der Mode. Der Design- und Produktionsprozess bei der Life Kollektion ist sehr ähnlich wie bei der Oliver Weber Kollektion.

  VastaaPoista