torstaina, syyskuuta 17, 2009

Nostakaa Tarzan puuhun, kamera käy!

Minulla on uusi kamera, kuten kuvista näkyy. (Voi tätä sanakikkailun aiheuttamaa suurta, säälittävää iloisuutta!)

Ja miten lähelle kohdetta linssin saakin ujutettua. Ujui!

Lisäksi minulla on Satulta saatu kiva pussukka puikoille,

sekä nappikukilla värjättyä villaa. Kiitos näistä Satu!

Stokkalla oli törkeän kallista saippuaa, mutku oli niin nätit paketit ja ihana tuoksu, niin minkäs teet. No, ostat. Ja kieltäydyt ajattelemasta kuinka kalliita ne loppupeleissä saippuaksi olivatkaan.

Loppukevennykseksi vielä että olen kokenut ahaa-elämyksen: raitojahan voi tehdä ilman itseraidoittuvia lankoja. Mikä älynväläys!


21 kommenttia:

 1. Leena17.37

  Voitko esitellä tarkemmin tuota puikkopussukkaa? Oon miettiny jotai järkevää ratkaisua puikkojen ja koukkujen säilytykseen siinä onnistumatta :|

  VastaaPoista
 2. leena: tuo on ihan vaan pussukka jossa on vetoketju. ei siis mitään lokeroita puikoille tai sellaista. satun sivuilta voit käydä kuikkimassa www.satup.fi tuotteet-pörssit valikosta löytyy

  VastaaPoista
 3. Ihan silkasta uteliaisuudesta kyselen, että minkälaisen kameran hommasit?

  VastaaPoista
 4. Hei, mitä lankaa tuo tuossa alimmassa kuvassa oleva punainen on? Tuo tummempi yksilö siis. :)

  VastaaPoista
 5. tess: jos olisin rahoissani ostaisin jonkun hienon tingentangelin jota en edes osaisi käyttää. kun rahavarat ovat vähäisemmät tyydyin Nikonin pokkariin nimeltä Coolpix S620. luulen kuitenkin että meist tulee hyvät kaverit.

  rosie: kaikki langat raitahässäkässä ovat Gjestalin Maijaa. Tuo tummemman punaisen väri on hieman vääristynyt, oikeasti se on viininpunainen, vaaleampi on magenta.

  VastaaPoista
 6. Onnea uudelle kojeelle, alku nayttaa lupaavalle.

  No olipa hyva etta keksit tuon raitajutun, ei tule lisaa harmaita hiuksia ainakaan sen takia. (Muuten ne harmaat sopivat sinulle oikein hienosti, hienostuneesti.)

  VastaaPoista
 7. Johan taas pelittää:))) Hyviä kuvia. Tuo Satup.n Ensimmäinen traktorini pakotti minut kirjoittamaan joulupukille;) Minä tykkäsin sitä ennekuin edes ko.kuosin nimeä tiesin. On sua lahjottu:) Ihanan näköinen pakkaus tuossa saippuassa. Täytyyhän sitä jotain ylellisyyttä olla. Eiks joo?
  Iloisen näköistä raitaa tuloillaan:D Ai niin, onnea ja pitkää ikää kameralle, erioten sitä pitkää ikää!!!

  VastaaPoista
 8. Paaljooon onneeeaaa vaaan! Mitäs tuosta raitajutusta on tulossa?

  VastaaPoista
 9. Kauniita kuvia ja ihanan värisiä raitoja! Minäkin uudesta kamerasta haaveilen...

  VastaaPoista
 10. Onnea uudelle kameralle ja ole hyvä vain. Nappikukathan oli lähes teidän pihalta yhteistuumin kerättyjä ja kiitokseksi niistä. Mitäpä siitä, jos saippuat oli tyyriitä, kun ovat aivan valloittavasti pakattauja.

  VastaaPoista
 11. Onnea uudelle kameralle! Minäkin haaveilen uudesta kamerasta mutta sen osto ei ole valitettavasti suunnitelmissa piiiitkään aikaan:(
  Saippuat ovat ihania, kannatetaan!

  VastaaPoista
 12. Onnea kameran johdosta! :)

  Minäkin hämärästi muistan vielä ajan ennen itseraidoittuvia lankoja... ;) Raitoja oli hauska tehdä, erilevyisiä, eri väreillä, kuluttaa jämälankoja loppuun. Ai että nykyäänkin voi tehdä niin? ;)

  VastaaPoista
 13. elena: tästä on hyvä ponnistaa

  villa lankala: pieni pala ylellisyyttä aina aina paikallaan, koska olemme sen arvosia :)

  lissu: ootahan hetki niin kerrotaan

  anpali: piti vähän saada väriä syksyyn, jos se näillä riehakkaammaksi muuttuisi

  satup: saippuat on hankittu täysin pakkauksen takia. siellä oli muitakin kuoseja, mutta sisältö ei tuoksunut mun nokkaan niin hyvälle. näissä on meinaan tosi voimakas tuoksu

  eila: mun oli pakko ostaa uusi koska vanha ei inahtannutkaan enää. zoomasi vaan linssia edes takas ja piti pahaa ääntä. ei hyvä.

  mari: niin, aattele, niitä raitoja voi tehdä ihan ite valitsemillaan väreillä, eikä tartte jännätä mitä kerältä mahtaa tulla. on se erikoista...

  VastaaPoista
 14. Onnea täältäkin ja pitkää ikää suhteelle kameran kanssa! Ja kiitos muistutuksesta. Munkin piti ostaa noita saippuoita ihan vaan ulkonäön takia. Bongasin ne Stockan mainoslehdestä ja unohdin jo koko jutun. Ja kyllä! Välillä perusasiat unohtuvat kaikenmaailman uutuuksien kanssa. Kivannäköistä raitaa pukkaat tulemaan!

  VastaaPoista
 15. Kuvasi ovat tähänkin asti olleet hyviä, puhuttelevia ja persoonallisia, mihin vielä yllätkään :)
  Riemukasta raitaa tulossa.

  VastaaPoista
 16. Mahtavan tarkkoja ja väririkkaita kuvia.

  VastaaPoista
 17. Onnea sinun ja kameran yhteiselle taipaleelle! Toivottavasti tämä kone on jostain muualta kuin sieltä... ;)

  VastaaPoista
 18. Kauniita kuvia!

  Mutta ajattele positiivisesti, voit ostaa kalliita lankoja ja sanoa, että olivat halpaa kuin saippua ;)

  VastaaPoista
 19. Olen ihan sekona luonnollisiin saippuoihin. Ne on aina kalliina. Ihanat värit vikassa kuvassa.

  VastaaPoista
 20. Nyt iski kamerakateus! Ihania kuvia!
  Kiitos mahtavasta blogista, jonka vasta löysin. Pumppaan täältä inspiraatiota omiin räpellyyksiini. Niitä voi halutessaan kurkkailla tuolta:
  http://web.mac.com/aniliini

  VastaaPoista
 21. Anonyymi3.38

  Die Auswahl an Anhängern ist riesengroß und die thomas sabo online shop deutschland Wahrscheinlichkeit, dass jemand genau das schmuck thomas sabo gleiche Bettelarmband wie man selbst trägt, ist verschwindend ohrringe creolen gering. Auch nach vielen Jahren noch begeistert das Bettelarmband seine Besitzer. Es strahlt einen ganz eigenen thomas sabo uhren billig Charme aus und kann sowohl Glückssymbole, Armband mit Anhänger als auch Liebesbezeugnisse, Freundschaftszeichen oder thomas sabo schmuck günstig einfach modische Akzente beinhalten. Je nach dem, thomas sabo schmuck wie man es schmückt, kann es elegant, sportlich, modisch, thomas sabo charm club anhänger schlicht oder ausgefallen wirken. Es passt sich auf diese Weise immer wieder dem Anlass und dem gewählten thomas sabo shop Kleidungsstil an. Manche Trägerinnen weisen nach einiger Zeit zuhause eine richtige kleine Sammlung an Anhängern thomas sabo engelsflügel auf, um das Bettelarmband immer wieder neu schmücken zu können. So bleibt es auch nach langer Zeit immer noch interessant und kommt niemals aus der Mode. Der Design- und Produktionsprozess bei der Life Kollektion ist sehr ähnlich wie bei der Oliver Weber Kollektion.

  VastaaPoista