keskiviikkona, elokuuta 05, 2009

Psst, Oulun Akateemisen hyllyssä oli nivaska uusia Designer Knitting aka Vogue Knitting lehtiä. Että jos mielii niin...

5 kommenttia:

 1. Ääh, epistä. Mä joudun varmaan tilaamaan netistä. No, ehkä siinä joutuu tilaamaan jonkun kerän jotain kivaa lankaa samalla. :)

  VastaaPoista
 2. wilmiina13.16

  Oijoi, ylihuomenna ajelen Oulun ohi. Periaatteessa voisi kipaista kaupungilla, mutta aikataulu on melko kiireinen. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 3. Postipoika ei tuonu mulle eli alan kallistua siihen näkökantaan, että tilaukseni on loppu. Seuraus: vääntäydyn kylille. Toivottavasti nivaska oli sen verran pulska, että vielä tällainen tänään vähän myöhempään ehtivä saa omansa. Esikoinen on sairas ja ottaa ilon irti taudistaan: "äiti, menetkö kirjakauppaan? minä voisin haluta jonkun tuliaisen sieltä (lue:kirjan) (esitetty erittäin surkealla naamalla)?"

  VastaaPoista
 4. Niitä oli joku kymmenkunta hyllyssä, mutta tunnettu tosiasia on se että ne menevät nopsaan.

  Akateemiseen voi muuten jättää tilauksen haluamistaan lehdistä. Ne siellä varaavat nimellä oman kappaleen ja laittavat tekstiviestiä kun lehti on tullut.

  VastaaPoista
 5. Voi kun kivat väriyhdistelmät. Ihailen sinun taitavuuttasi ja sitä, mitä kaikkea teet: tuota peittoa ihailen aivan mykistyneenä, että oikeasti olet tuollaisen nyt kesällä tehnyt, ja miten kauniit väriyhdistelmät siinäkin on, ihanan mehevät. Meillä taitaa olla samanlainen penkki ;-) muttei sitten peittoa...

  VastaaPoista