sunnuntaina, toukokuuta 17, 2009

Jos siitä oman studion puutteesta silloin narisinkin, niin on tässä ainaski yksi hyvä puoli: sen "studion" voi siirtää ulos.

Ulkona on kiva huurruutella. Pitää vaan kiristää remmiä aika reippaasti. Liekö sitten ilmankosteus vai mikä, mutta säädöt pitää olla ulkona ihan erit kuin sisällä.

Niin ja sitten pitää seuraavalla kerralla muistaa laittaa matto tai joku rukin alle. Ihmettelin tänään miksi kantapää on niin kamalan kipeä, ja kun tuossa rukkia uudelleen pyörittelin tajusin miksi. Se liipotin täräyttää maahan osuessaan aina jonkin verran, ja kun tarpeeksi monta kertaa tärryyttää niin kipeäähän se käy. Sisällä mulla on ollut aina matto tai se talja rukin alla eikä kantapää ole kertaakaan tullut kipeäksi.

11 kommenttia:

 1. Sinun studiossa on katto korkealla :) Idyllisen näköistä.

  VastaaPoista
 2. Ja seuraava vaihe on sitten ottaa rukki neuletapaamiseen mukaan... ;)

  VastaaPoista
 3. Ihanat maisemat :)

  VastaaPoista
 4. Täydellinen studio!

  VastaaPoista
 5. annikainen: katto korkealla, seinät kaukana! ulkona on kiva kehrätä, tai tehdä muitakin käsitöitä.

  mari: älä nyt pöljää yllytä...

  peanut: kivahan tätä on katsella. tämän päivän aikana on ilmestynyt ihan uskomattoman paljon hiirenkorvia puihin ja pensaisiin

  maiju: kyllähän nämä on aika bueno :)

  VastaaPoista
 6. Ihana studio. Siivous tuulen kanssa ja työt edistyy säävarauksella;-)

  VastaaPoista
 7. Samantapaisessa "studiossa" sain minäkin tänään (eikun eilen! kello on 00.01) lankani kerrata, hieno tunne! Räkättirastaan rääkyminenkin varikselle kuulosti kesämusalta.
  Hei, onko sinulla vara yhtään kiristää liipottimen ja polkimen välistä nyöriä, ettei kopise lattiaan?

  VastaaPoista
 8. Ihana ulkostudio. Siina on monta, monta hyvaa puolta seka sielun etta mielen hyodyksi. Eika tartte niin paljon nysvailla polyja. Taalla ulkostudiossa lampotila nousee paivisin varjossa jo lahelle 30 astetta. Silloin lappari kiinni, ettei hiki tilttaa konetta. Puikot ja virkkuukoukku hikistyvat, mutta aina voi leikella tilkkuja! Tai vain katsella paaskysten lentelya - ja varoa pulujen pommeja! Suomi-auto kotiutui eilen. Lissu

  VastaaPoista
 9. villa lankala: mukavahan tässä on tunti jos toinenkin viettää, kunhan tuuli ei käy mereltä

  pirle: se liipotin ei kovin paljoa kopise, ulkona ei kuulunut edes ääntä. kyllä sitä jonkin verran voi säätää, mulle ei ole auennut millaisella varalla se pitäisi olla.

  lissu: meillä on lämpöä puolet tuosta plus tuuli. mutta kun ollaan niin arktisia ihmisiä niin täähän on melki helle :DDD

  VastaaPoista
 10. Asutteko keskellä metsää?

  VastaaPoista
 11. matroskin: ei asuta, ihan tämmöstä tavallista kaupunkilähiötä, (Oulun keskustaan 8 kilsaa) rivarin päädyssä. ylemmässä kuvassa vasemmalla on jo toisia taloja, onneksi eivät ole suoraan vastapäätä. tuossa alimmassa kuvassa näkyy meri kun puitten välistä kattelet. onhan tuossa pieni metsän tapainen jossa ihmiset käyvät koiria kusettamssa. sormet kainaloita myöten ristissä ettei siihen rakenneta mittään.

  VastaaPoista