keskiviikkona, toukokuuta 06, 2009

Eräänä päivänä pläräsin lehtihyllyllä. Käpälään osui Studios-lehti, joka aiheutti välitöntä, eksponentiaalisesti kasvavaa kateuden tunnetta. Lehti jäi hyllyyn. Miksipä sitä itseään liikaa kiusaamaan. Niin upeita työhuoneita ja kaikkea. Huoh.

Mutta onhan se työtila minullakin, tervetuloa kehräysstudiooni!

Studio sijaitsee olohuoneen ja keittiön rajamaastossa, rukki on olkkarissa ja penkki keittiössä. Tilaa valaisee mummolta peritty jalkalamppu. Lampun alla mummo virkkasi, ja siksi uskon että se tuo hyvää fibaa minullekin. Luonnonvaloa toki tulee oikealla puolella olevasta ikkunastakin, mutta illan tullen on hyvä sytyttää valo.

Rukin alla on angoravuohen tai jonkun sellaisen eliön talja. On pehmeä, ei luista ja sopii teemaan oikein hyvin. Käden ulottuvilla on näppärästi kaikki tarvittava, keittön pöytä ja lanka-arkku. Jommalla kummalla voi lepuuttaa teekuppia, eikä jääkaapillekaan ole pitkä matka. Telkkarin äänikin kuuluu surinan seasta, ja lapsia voi vahtia toisella korvalla.

Että mitäpä tässä valittamaan. Studio mikä studio.

11 kommenttia:

 1. Anonyymi21.17

  Kodikas studio sinulla.
  t. Lukija

  VastaaPoista
 2. Oikein hyvä studio! Lähellä ruokaa ja sohvaa. ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana studio sinulla on :-)
  Taatusti paikassa hyvät vibat, kun sieltä syntyy toinen toistaan kauniimpia lankoja. On studion Fen Suit kohdillaan ihan selvästi.

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuo vaan vaimolle ja äidille on paras paikka! Niinhän jo esiäitimme ovat pirteissä olleet kaiken keskellä - kodikkaasti ja lämpimästi. Tuleepa lapsillekin tutuksi emon puuhat.

  VastaaPoista
 5. Eipä sitä tuon paremmasta väliä, tuossahan on kaikki mitä tarvitsee. Ruoho ei oikeasti taida olla vihreämpää toisella puolella.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi10.13

  Tää oli hyvä. Kiitos.

  VastaaPoista
 7. Mummosi henki elaa ihanasti mukanasi. Lissu

  VastaaPoista
 8. lukija: kodikkuudella voi paikata montaa asiaa :)

  pikku-kettu: nämäkin seikat voidaan laskea plussiksi

  villa lankala: venk suit virtailee valtoimenaan :DD

  pirle: aika harvasta kodista taitaa löytyä kuusivuotias joka tietää mitä on kehrääminen?

  tiina: mutta ei mua kyllä yhtään haittaisi jos mulla olisi oma työhuone jonne levittäytyä... toisaalta se taitaisi kyllä olla eristäytymistä?

  anonyymi: pittää aianakin yrittää etsiä niitä hyviä puolia. ihan arkisistakin juttuista

  lissu: on kivaa on ympärillä on sellaisia tavaroita joista tulee mieleen muistoja. tosin mummon aikaan tuossa lampussa oli erilainen varjostin.

  VastaaPoista
 9. Olohuoneessa nimensäveroisesti minäkin karstaan ja kehrään. Paras valo kun tulee siinä vieressä olevasta ikkunasta. Enkä minä niin vauhdikkaasti työskentele, että mitään pölyä enempää levittäytyisi. Kunhan kunnolla lämpenee, siirrän verstaani ulos.

  VastaaPoista
 10. Kuvissa asuu hyvä henki. Tekstikin sai mut vetistelemään. Myönnän olevani vanha pehmo, mutta martini lienee osasyyllinen myös, ehkä. ... kele.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi18.10

  Ihana rukki ja arkku! Kunpa itsekin omistaisi moiset!
  Sari

  VastaaPoista