tiistaina, huhtikuuta 07, 2009

Voi että miten iloiseksi ihminen voi tulla pelkistä värikkäistä langoista. Heti alkoi hymyilyttää. Kohta päästään virkkaamaan, lal-lal-laa!

Niin ja mitä tulee aiemmassa postauksessa esiintyvään renttahelekku-tyyliin, niin kanssa-stylistejä näytti löytyvän. Kyllä meillä pittäisi joku muotiavviisi olla. Paitsi, että tyyli taitaa olla sen verran spontaani ettei siinä paljoa mietitä mitä päälle tulee laitettua? Mutta olishan se päivän renttahelekku-asu jottain. Näissä vaatteissa kävin viemässä roskat, tässä asukokonaisuudessa pyykkäsin pyykkiä, juu-u, ihan mielikuvitusta kutkuttelevia juttuja. Jos joku haluaa esitellä omansa, niin täällä kannustetaan vimmatusti!

Niin ja nyt kun kerrankin muistan, minua muistettiin muutamilla nappisilla.
Tessiltä ja Gretalta tämmöset:

Ja Villa Lankalalta tämmönen:


Kiitos kiitos, ainahan prenikoita on mukava saada. Olisi kait vaikka ja ketä kenelle tämä jakaa, mutta nyt en saa aikaiseksi. Iloinen mutta laiska!

9 kommenttia:

 1. Tuollaisesta lankamaarasta saa hexagonin jos toisenkin. Meinasit siis sen lainapeitteen tehda!

  VastaaPoista
 2. Kauniin värisiä lankoja

  VastaaPoista
 3. Elena: no jos siitä vaikka pari-kaksi-kolme tulisi?

  vesimies: eikös vaan!

  VastaaPoista
 4. Voi vehna minkä värisiä lankoja! Jos nuista ei tule kevät, niin ei sitte ollenkhaan! :oD

  VastaaPoista
 5. Ihanat värit!!! Haavoittunut vatsakin paranee, kun katselee sun lankoja:-)

  VastaaPoista
 6. Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 7. Hei, mistä löysit näin mukavan värisiä lankoja? Kovasti tuntuu olevan valmistajilla suppeat nuo värikartat. Mistä sinä tilaisit lankoja, jos oikein monenkirjavia pitäisi saada?

  VastaaPoista
 8. ipu: korissa on useamman merkkisiä puuvillalankoja, mandarin petitiä sandnesgarnilta, anemonea marks& kattensilta. muistaakseni. mandarin petitissä on aika laaja värikartta, tosin lanka on aika ohutta. jos paksumpaa merseroitua haluaa niin sitten ehkä classicia.
  nämät on ostettu ihan paikallisesta lankakaupasta, olen sen verran rajoitteinen etten osaa nettikaupista hankkia useampaa väriä kun niitä ei pysty siellä vertailemaan rinnakkain. livenä näkee värit ja varsinkin sävyt paremmin. esitolla on myös aika iso värikartta puuvillavirkkauslangoissa. värikarttaa näkee kauhavan kangasaitan sivuilla

  VastaaPoista
 9. Kiitos, tilasin nimittäin Rowanilta suoraan Englannista puuvillalankoja ja vieläkin olin hieman yllättynyt jostain väreistä ja se on ihan kamalan kallista touhua, varsinkin, kun lankaa tarvitaan lisää ja lisää...;-)

  VastaaPoista