keskiviikkona, huhtikuuta 22, 2009

Erään tuulisen päivän iltana aurinko heijasteli kauniita kuvia olkkarin seinälle.

Muuten täällä ei tapahdu oikeastaan mitään erityisen mediaseksikästä. Olen vain kehrännyt, kehrännyt ja kehrännyt. Mulla on näköjään taipumus tuottaa ohutta lankaa ja sehän tietää että rukin ääressä vierähtää hetki jos toinenkin. Siinä voi sitten samalla meditoida ja laitella villatopseja mielessään jonoon, noinniinkuin minkä kimppuun seuraavaksi kävisi. Sitten vähän huomio herpaantuu, ja villahaitula katkeaa. Se siitä meditoinnista.

Säätelen tässä samalla vähän blogin ulkoasua, tuo yläpalkki röpöttää tolleen tyhmästi, mutta antaa nyt olla.

7 kommenttia:

 1. Täälläkin aurinko paistaa ja peipot laulelee. Kevättä sittenkin. Olet ollut ahkerana, taas. Hymy nousi kasvoille, kun avasin blogisi ja näin uuden yläilmeen. Aurinkoinen sekin. Lissu

  VastaaPoista
 2. Yläpalkki on hyvä. Sopii niin hyvin blogin värimaailmaan:-)
  Kehruita jännityksellä odotellaan... Olisi muuten ihan makee tuollainen seinämaalaus olkkarin seinässä.

  VastaaPoista
 3. Rauhoittavaa. Kun kehruu sujuu voi itsekin levätä. Kuvasi ja välittämäsi tunnelmat tekevät hyvää.

  VastaaPoista
 4. lissu: tänä aamuna viipotti västäriäkki. se sekin touhuta urakalla että saa ötökkää pötsiin

  villa lankala: mäkin odottelen jännänä mitä saan aikaiseksi. kertaushan sen vasta paljastaa mitä tuli tehtyä. olekin joskus miettinyt että seinälle vois maalta tuollasen lehdistön. vois olla aika kiva!

  pirle: se on tosi rentouttavaa kun se sujuu. ja sitten kasvaa sarvet päähän kun tökkii. tunteita herättävää siis :DDD

  VastaaPoista
 5. Tuosta :" taipumus tuottaa ohutta lankaa" tuli mieleeni, että jos sillä rukilla se lanka vaan tule ohutta. Äitini lankavarastoja (puikkoja, kunolen omani jonnekin hyvin säilönyt :) kävin viikonloppuna kaivamassa ja hän kertoi äitinsä, mummuni siis neuloneen aina 2 mm puikoilla -"kun ennen vanhaa langat oli ohuita, kun ne kehrättiin itse" Mutta enpä tiedä. Sinun sivuiltasi löytyi nuo ihanat virkatut värikkäät lappuset ja innostuin itsekin - mallikokeilu vasta menossa.....

  VastaaPoista
 6. eliisa: itelleni tuo ohuempi lanka passaa hyvin. 3 - 3,5 millisillä on mukavinta neuloa. Hirmu paksua lankaa ei tällä rukilla voisi edes kerrata, johtuen hampaitten koosta. siis ne pikku koukut, joista lanka menee rullalle.
  varo vaan, hexagonit ovat koukuttavia. tosin omani ovat olleet hetken jäähyllä kun virkkaaminen ja kehrääminen eivät suju yhtäaikaa :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi20.07

  Kaunis maalaus seinällä ! Ja vaihtuva, ei ehdi kyllästyä.
  t. lukija

  VastaaPoista